FarmCamps De Bosrand

  • Wandelen met ezels, pony's en alpaca's voeren
  • Huifkartocht, mountainbiken, skelteren of coole SUP-les
  • Overnacht in luxe Glamping Tenten

Vind de beste prijs voor FarmCamps De Bosrand

Over FarmCamps De Bosrand

Boer Martijn en boerin Naduah verwelkomen je op FarmCamps De Bosrand in het Drentse Ellertshaar. Hier loop je zó vanuit je tent het grote bos in, om een duik te nemen in het heerlijke natuurmeertje. Kids vermaken zich natuurlijk met de vele dieren op de boerderij of gaan met boer Martijn mee op huifkartocht.

Kinderactiviteiten

Ben jij dol op dieren? Dan is een vakantie op FarmCamps De Bosrand een superbelevenis! Knuffel en borstel alle pony's, speel in het bos of neem een duik in het bosmeertje op slechts 100m van de boerderij. Of ga jij voor een coole SUP-les? En natuurlijk onderneem je alle boerderij-activiteiten in je eigen boerenoverall! Voltooi alle boerenopdrachten in het BoerenPaspoort om het enige echte BoerenKnecht Diploma in de wacht te slepen.

Stoere Safaritenten & luxe Lodgetenten

Het allertofst aan een verblijf op FarmCamps De Bosrand: je slaapt in een grote en stoere safaritent! De tent heeft twee slaapkamers: één met een tweepersoonsbed en één met één of twee stapelbed(den). Ook is er een gezellige zit- en eethoek en een keukenblokje met gasfornuis, koelkastje en koud stromend water en een toilet. Is het koud buiten? Doe dan de kachel aan en vermaak je met allerlei spelletjes en speelgoed uit de speelkist. Gezellig! Deze goed gevulde Jumbo-Spellenkist vind je ook in de luxe Lodgetent. Deze glamping accommodatie is 50m2 aan comfort en beschikt zelfs over een eigen badkamer. Hoef je de tent niet uit om te douchen!

Faciliteiten

Suppen
Ontbijtje aan je tent bezorgd
Knuffelpony
Handdoekenpakket bij te bestellen
Dieren meet & greet
Boeren BBQ
Pony's verzorgen
Verhuur Boeren Kinderoverall
Ponyrijles
Boeren Beddenopmaak
Maïsdoolhof
Wandelen met alpaca's
Buitenrit
Pizza avonden
Boerenpaspoort
Tour de Boer
Trampolines
Pony wandelen
Babypakket

In de buurt

Reviews 0

Deze accommodatie heeft nog geen reviews

Vind de beste prijs voor FarmCamps De Bosrand

Foto's 30

Door jou bekeken

FarmCamps De Bosrand

Accommodatie