BoerenBed Hoeve Meskenwier

  • Waterpret
  • Gratis fietsen
  • Hottub beschikbaar

Vind de beste prijs voor BoerenBed Hoeve Meskenwier

Over BoerenBed Hoeve Meskenwier

Ontdek Hoeve Meskenwier in het Friese Akkrum. Omringd door water en vanuit je tenthuisje heb je een prachtig uitzicht van wel 2 kilometer ver over de weilanden. Boer Tette en boerin Jantsje zorgen er dagelijks voor dat alles goed gaat op deze traditionele kop-hals-romp boerderij. Het vele jonge vee dat hier rondloopt moet goed eten zodat ze kunnen groeien tot volwassen koeien. En natuurlijk mogen jullie helpen. Graag zelfs!

Kinderactiviteiten

Aan waterpret geen gebrek bij en rondom Hoeve Meskenwier! Ga bootje varen, kanoën, zwemmen en pak een hengel om te vissen. Wist je dat... je bij Hoeve Meskenwier zelfs kunt komen met je eigen boot! En in de schuur kun je naar hartenlust knuffelen met de geitjes en konijnen of borstel de pony. Loop vanuit je tenthuisje door het weiland naar de rivier waar je direct toegang hebt tot de Friese Meren. Van een dag op en rond het water word je moe. In en om je tenthuisje kun je heerlijk tot rust komen. Kook je eigen boerensoep in een heksenketel, doe een spelletje aan de tafel en in het donker gezellig nog kletsen bij de olielamp. Na alle avonturen slaap je heerlijk in je eigen bedstee of het stapelbed.

Tenthuisje met houtkachel en bedstee

Vier vakantie in een tenthuisje van 45-50 m2 op de boerderij. Back to basic zonder elektriciteit, maar met een gave houtkachel, leefruimte, keuken, drie slaapkamers - ouderslaapkamer, kamer met bedstee en een kamer met stapelbed, toilet en privé douche. Je kunt kiezen voor een douche in de tent, bij de tent of een privé douche bij de boer. Super knus en oergezellig!

Faciliteiten

Dierenweide
Gratis fietsen
Kindermeubilair (een bedje, box en stoel) te huur
De boerenactiviteiten verschillen per Betere BoerenBed boerderij; iedere boerderij heeft namelijk zijn eigen ‘specialiteit’.
Een compleet ingerichte BoerenBed tent voor 6 personen (met toilet)
BoerenBed Boerderijwinkel
Kippenhok, voor je dagelijkse eitje
Houtgestookte broodoven

In de buurt

Reviews 0

Deze accommodatie heeft nog geen reviews

Vind de beste prijs voor BoerenBed Hoeve Meskenwier

Foto's 8

Door jou bekeken

BoerenBed Hoeve Meskenwier

Accommodatie