FarmCamps De Geele Bosch

  • Boerderijterras
  • Friese Meren dichtbij
  • Avonturenbos op het erf

Vind de beste prijs voor FarmCamps De Geele Bosch

Over FarmCamps De Geele Bosch

Maak kennis met boer Bill, boerin Ella en hun zoon Michel. Zij heten je van harte welkom op de Friese boerderij De Geele Bosch. Hier beleef je een echte boerderijvakantie op een mooie en rustige plek in Friesland. Boer Bill heeft vele jaren koeien gemolken en kan je hier dan ook alles over vertellen. Nu heeft hij een jongvee opfok boerderij. Boerin Ella is heel creatief en doet graag leuke activiteiten zoals knutselen met kids en ouders. Kinderen kunnen van alles leren op de boerderij, terwijl papa en mama kunnen genieten van een kop koffie op het heerlijke boerderijterras. Gezellig samen iets doen? Wat dacht je van een huifkartocht, een bootje varen op de Friese Meren of lekker rondom het kampvuur kruipen! 's Avonds slaap je in een luxe safaritent. 

Kinderactiviteiten

Bij FarmCamps De Geele Bosch beleef je één groot boerenavontuur. Zo kun je iedere dag boer Bill helpen met het verzorgen van de kalfjes en de andere dieren op de boerderij. Heb je alle opdrachten uit het BoerenPaspoort volbracht? Dan krijg je een echt BoerenKnecht Diploma! Boerin Ella is gek op knutselen en met haar ga je de leukste dingen doen, die je als souvenir mee naar huis kunt nemen. Spelen kan natuurlijk ook uitgebreid op deze boerderij. Hutten bouwen in het avonturenbos, klimmen en klauteren op de Traktor Banden Klimtoren, of vriendjes maken in de hooispeelschuur. Bij mooi weer kun je met water spelen in de Water Pret Weide. Ben je net als boer Bill gek op paarden? Dan kun je een ponyritje maken en heel veel knuffelen met de lieve knuffelpony!

Luxe Safaritenten

Heb je weleens in een Safaritent geslapen? De FarmCamps Safaritenten zijn groot en stoer ingericht. Er zijn twee slaapkamers; één met een tweepersoonsbed en één met één of twee stapelbed(den). Ook is er een gezellige zit- en eethoek en een keukenblokje met gasfornuis, koelkastje, koud stromend water en een toilet. Is het koud en nat buiten? Doe dan de kachel aan en vermaak je met allerlei spelletjes en speelgoed uit de speelkist.

Faciliteiten

Boerenpaspoort
Kanoverhuur
Tour de Boer
Babypakket
Kampvuur
Huifkartocht
Ontbijtje aan je tent bezorgd
Handdoekenpakket bij te bestellen
Boeren BBQ
Boeren Beddenopmaak
Milkshakes maken
Knutselhonk
Pannenkoeken bakken
Paard- en ponyrijden

In de buurt

Reviews 0

Deze accommodatie heeft nog geen reviews

Vind de beste prijs voor FarmCamps De Geele Bosch

Foto's 10

Door jou bekeken

FarmCamps De Geele Bosch

Accommodatie