BoerenBed Hoeve Meijer, Otterlo (Veluwe)

  • Knuffelschuur
  • Speelweide
  • Kleinschalig

Vind de beste prijs voor BoerenBed Hoeve Meijer, Otterlo (Veluwe)

Over BoerenBed Hoeve Meijer, Otterlo (Veluwe)

Ontdek Hoeve Meijer van boerin Jenny en boer Frits in het Gelderse Otterlo. Op deze melkveehouderij ontdek je het authentieke boerenleven, ’s ochtends en ’s avonds worden de koeien gemolken met behulp van melkmachines. En gasten van de boerderij mogen boer Frits helpen met het voeren van de koeien! Logeer in een van de Tenthuisjes aan de rand van de boerderij, de meesten met uitzicht op het speelveldje - ideaal voor de kids dus!

Kinderactiviteiten

De twee altijd vrolijke varkens komen heel blij naar je toe rennen als je iets te eten voor ze hebt. Knuffel in de knuffelschuur met konijnen, de cavia’s of met de pasgeboren kittens. Race met de skelter, spring op de trampoline of speel in de zandbak. Boer Frits rijdt graag een rondje op de trekker en vertelt je alles over de cavia’s die hij fokt. Haal een spelletje of een boek uit het boerderijwinkeltje en geniet van de ruimte! Op drie kilometer afstand is er een meer met natuurwater en in het bos bij Lunteren is een bosbad. En leuke dagjes uit in de omgeving zijn de Apenheul, Burgers’ Zoo, Het Nederlands Openluchtmuseum en Julianatoren.

Tenthuisje met houtkachel en bedstee

Vier vakantie in een tenthuisje van 45-50 m2 op de boerderij. Back to basic zonder elektriciteit, maar met een gave houtkachel, leefruimte, keuken, drie slaapkamers - ouderslaapkamer, kamer met bedstee en een kamer met stapelbed, toilet en privé douche. Super knus en oergezellig!

Faciliteiten

Kippenhok, voor je dagelijkse eitje
Houtgestookte broodoven
Dierenweide
Fietsenverhuur
Kindermeubilair (een bedje, box en stoel) te huur
De boerenactiviteiten verschillen per Betere BoerenBed boerderij; iedere boerderij heeft namelijk zijn eigen ‘specialiteit’.
Een compleet ingerichte BoerenBed tent voor 6 personen (met toilet)
BoerenBed Boerderijwinkel

In de buurt

Reviews 0

Deze accommodatie heeft nog geen reviews

Vind de beste prijs voor BoerenBed Hoeve Meijer, Otterlo (Veluwe)

Foto's 8

Door jou bekeken

BoerenBed Hoeve Meijer, Otterlo (Veluwe)

Accommodatie