BoerenBed Landhoeve op de Veluwe

  • Knuffelen met de dieren
  • Boerderijtoer met de trekker
  • Boerenzwembad en speeltoestellen

Vind de beste prijs voor BoerenBed Landhoeve op de Veluwe

Over BoerenBed Landhoeve op de Veluwe

Ontdek Landhoeve op de Veluwe in Oosterwolde, vlakbij het Gelderse Elburg. Op deze kleinschalige boerderij geniet je van de natuur, rust en vele dieren, zoals konijnen, cavia's, kippen, koeien en schapen. Vanuit je tenthuisje heb je een prachtig uitzicht over de omliggende weilanden en maisvelden. Boer Peter, boerin Wendy en de kinderen kunnen je hulp goed gebruiken bij het voeren van alle dieren en vertellen je graag alles over het boerenleven.

Kinderactiviteiten

Help je mee met het voeren van alle dieren op de boerderij? Boer Peter leert je graag hoe je koe Klara met de hand melkt. Knuffel met de konijnen en cavia's, klim en klauter op de hooiberg, speel in de zandbak, spring op de trampoline of neem een verkoelende duik in het boerenzwembad. Ga je mee op boerderijtoer met een oldtimer Ferguson tractor en boerenkar om een kijkje te nemen bij de 200 koeien en kalfjes op het naastgelegen melkveebedrijf. 's Avonds steek je de barbecue bij je tenthuisje aan en smikkel je van alle lekkere dingen uit het boerderijwinkeltje en kun je heerlijk marshmallows roosteren bij de kampvuurplek voordat je in je bedstee of stapelbed kruipt.

Tip: het is mogelijk om een privé konijn te verzorgen tijdens je boerderijvakantie. Dit is bij te boeken. Vraag tevens naar de mogelijkheden voor een ontbijtmand en boerensoeppakket voor op het vuur. Dat wordt smullen.

Tenthuisje met houtkachel en bedstee

Vier vakantie in een tenthuisje van 45-50 m2 op de boerderij. Back to basic zonder elektriciteit, maar met een gave houtkachel, leefruimte, keuken, drie slaapkamers - ouderslaapkamer, kamer met bedstee en een kamer met stapelbed, toilet en privé douche. Je kunt kiezen voor een douche in de tent of een privé douche bij de boer. Super knus en oergezellig! TIP: Je kunt er ook een hottub bij huren!

Faciliteiten BoerenBed Landhoeve op de Veluwe

Honden toegestaan
Pizza oven
Boerderijwinkeltje
Vers brood
Hottub bij je tent huren
Boerenzwembad
Bestel huisgemaakte maaltijden

In de buurt van BoerenBed Landhoeve op de Veluwe

Reviews 0 BoerenBed Landhoeve op de Veluwe

Deze accommodatie heeft nog geen reviews & ervaringen

Vind de beste prijs voor BoerenBed Landhoeve op de Veluwe

Door jou bekeken

BoerenBed Landhoeve op de Veluwe

Accommodatie