FarmCamps De Buitenhoeve

  • Maak je eigen kaas en youghurt
  • Wandelen met een pony over het Klompenpad
  • Overnachten in een luxe tent

Vind de beste prijs voor FarmCamps De Buitenhoeve

Over FarmCamps De Buitenhoeve

Heb je altijd al willen weten hoe kaas gemaakt wordt? Dan zit je bij FarmCamps De Buitenhoeve zeker op de juiste plek! Tijdens je verblijf krijg je van boer Aico en boerin Kirsten een rondleiding over hun melkvee- en kaasboerderij, waarin zij vertellen over hun werk. Ook is het op de boerderij één grote en gezellige beestenboel! Op de boerderij lopen onder andere koeien, pony’s, geitjes, kippen en een ezel. 

Kinderactiviteiten

Bij FarmCamps De Buitenhoeve is er een heleboel te beleven. Verzorg samen met boer Aico de vele diertjes of ontdek de prachtige omgeving tijdens een wandeling met een pony. Ook krijg je een boerenpaspoort, hierin staan leerzame en spannende opdrachten. Bij het voltooien van alle opdrachten krijg je een boerenknecht diploma! Ben je nog niet uitgespeeld? Op de boerderij kun je ook skelteren en springen op de trampoline.

De Barntent

Tijdens je verblijf op FarmCamps De Buitenhoeve slaap je in een Barntent. In deze luxe tent beleef je hét ultieme glamping gevoel! De Barntent beschikt over 6 slaapplekken, waarvan twee bedden liggen op de Hooi Hooi Slaapzolder. Daarnaast heeft de tent een grote keuken met vaatwasser & koffiezetapparaat en een badkamer met ligbad!

Faciliteiten

Boerenpaspoort
Airtrampoline
Tour de Boer
Vissen
Yoghurt maken
Trampolines
Koeien uit de wei halen
Babypakket
Pony wandelen
Ontbijtje aan je tent bezorgd
Knuffelpony
Handdoekenpakket bij te bestellen
Koe schilderen
Boeren BBQ
Kaasfondue
Verhuur Boeren Kinderoverall
Boeren Beddenopmaak
Pizza avonden

In de buurt

Reviews 0

Deze accommodatie heeft nog geen reviews

Vind de beste prijs voor FarmCamps De Buitenhoeve

Foto's 18

Door jou bekeken

FarmCamps De Buitenhoeve

Accommodatie