FarmCamps De Verloren Kost

  • Pony- en paardrijles
  • Groot bos naast de boerderij
  • BarnTenten met pelletkachel en airco

Vind de beste prijs voor FarmCamps De Verloren Kost

Over FarmCamps De Verloren Kost

Het echte boerenleven proeven tijdens je vakantie? Boer Sherman en boerin Annemarie heten je van harte welkom bij FarmCamps De Verloren Kost. Deze boerderij is gelegen in Gulpen, Limburg in het prachtige heuvellandschap vlakbij leuke plaatsen als Valkenburg en Maastricht. Vanaf de tenten heb je overal zicht op bossen, akkers en weilanden met koeien en paarden. Slapen tussen de geluiden van de natuur! En die tenten? Dat zijn niet zomaar accommodaties, maar echte glamping Barntenten. De luxe Barntent heeft een eigen badkamer met ligbad, een grote keuken met vaatwasser en wel zes bedden waarvan twee in de knusse Hooi Hooi Slaapzolder voor de kids. Overdag is er van alles te beleven voor de kinderen. Ouders kunnen mee doen mee de activiteiten, zoals een boswandeling, maar ook lekker genieten van een kop koffie met een Luikse wafel of Limburgse vlaai op het boerderij(s)terras. Na het spelen willen de kids vast een overheerlijk vers Italiaans schepijsje! In de avond kunnen jullie gezellig met z’n allen rondom het kampvuur kruipen en marshmallows roosteren. Gezellig! 

NIEUW: sinds oktober 2022 zijn er 3 tenten met een pelletkachel op FarmCamps De Verloren Kost. Zo kun je ook in het najaar - en de herfstvakantie - heerlijk genieten in een verwarmde Barntent. 

Kinderactiviteiten

Logeren op een boerderij is een ware belevenis voor kids. Allereerst is het natuurlijk een grote beestenboel. Op deze boerderij wonen katten, kippen, konijnen, eenden, alpaca's, een varken en heel veel pony’s en paarden. Maak ook kennis met Mexx de boerderijhond! Je boerenavontuur is natuurlijk pas compleet als je ook wat leert op de boerderij. De boer en boerin vertellen je graag alles over het boerenleven. Je kunt meehelpen met het voeren, een ritje op de tractor maken en als je alle opdrachten uit het BoerenPaspoort hebt volbracht krijg je zelfs een echt BoerenKnecht Diploma! Ook kun je voetballen, schommelen, hutten bouwen en skelter rijden. 

Pony- en paardenactiviteiten

Voor echte paardenliefhebbers is dit de place to be! Het is mogelijk om rijlessen te volgen van boerin Annemarie of mee op buitenrit te gaan door het aangrenzende bos. Zij is niet alleen de boerin, maar ook een gediplomeerd instructrice. Handig! Je kunt ook een uurtje met de boerin op stap en leuke activiteiten doen zoals hoefijzers pimpen, een paarden sleutelhanger maken of pony's pimpen! En natuurlijk mag een grote Pony Parade compleet met muziek over het terrein van de Verloren Kost daarna niet ontbreken. Sluit jij aan?

Faciliteiten

Pizza avonden
Boerenpaspoort
Tour de Boer
Babypakket
Kampvuur
Ponyrijden
Ontbijtje aan je tent bezorgd
Handdoekenpakket bij te bestellen
Boeren BBQ
Verhuur Boeren Kinderoverall

In de buurt

Reviews 0

Deze accommodatie heeft nog geen reviews

Vind de beste prijs voor FarmCamps De Verloren Kost

Foto's 24

Door jou bekeken

FarmCamps De Verloren Kost

Accommodatie