BoerenBed Mariahout in de Hei

  • Knuffelschuur
  • Wandelen met alpaca's
  • Brabantse gezelligheid

Vind de beste prijs voor BoerenBed Mariahout in de Hei

Over BoerenBed Mariahout in de Hei

Ontdek Mariahout in de Hei in het Noord-Brabantse Mariahout. Knuffel en wandel met de alpaca's op deze alpacaboerderij! Boer Jos en boerin Lilian heten je van harte welkom. Vanuit jullie tenthuisje hebben uitzicht op het bos dat in de volksmond ’t Hertenkamp wordt genoemd. Grote kans dat je hier een hertje ziet huppelen! Tussen de tenthuisjes vind je nog meer dieren in de dierenweide, zoals schapen en geitjes. Wat een gezellige Brabantse beestenboel!

Kinderactiviteiten

Kies jij voor een alpacawandeling of een meet en feed met deze fluffy dieren?! Op deze BoerenBed boerderij leren jullie alles over de alpaca’s en hun bijzondere wol! Speel in het zandhuisje of verzorg pony’s Zita en Neja. Elke ochtend gaat boer Jos de dieren voeren, als je het leuk vindt mag je hem helpen. Jullie kunnen een tochtje te maken met een oldtimer tractor met huifkar of ga met een picknickmand samen op pad. Doe boodschappen in het boerderijwinkeltje en stook - samen met papa of mama - het houtvuur alvast op, want koken doe je hier op de houtkachel. En 's avonds ga je heerlijk slapen in de bedstee of het stapelbed! Voor meer avontuur zijn recreatiepark Billy Bird Park Hemelrijk, de Efteling en Beekse Bergen dichtbij.

Tenthuisje met houtkachel en bedstee

Vier vakantie in een tenthuisje van 45-50 m2 op de boerderij. Back to basic zonder elektriciteit, maar met een gave houtkachel, leefruimte, keuken, drie slaapkamers - ouderslaapkamer, kamer met bedstee en een kamer met stapelbed, toilet en privé douche. Je kunt kiezen voor een douche in de tent, bij de tent of een privé douche bij de boer. Super knus en oergezellig!

Faciliteiten

Honden toegestaan
Pizza oven
Boerderijwinkeltje
Bestel vers brood
Gezellige beestenboel met o.a. varkens, schapen, kippen, alpaca's en konijnen
Oude veldschuur
Huur een elektrische loopfiets

In de buurt

Reviews 0

Deze accommodatie heeft nog geen reviews

Vind de beste prijs voor BoerenBed Mariahout in de Hei

Door jou bekeken

BoerenBed Mariahout in de Hei

Accommodatie