FarmCamps Breehees

  • Veel paarden en pony's
  • Tramsafari
  • Vlakbij de Efteling en Safaripark de Beekse Bergen

Vind de beste prijs voor FarmCamps Breehees

Over FarmCamps Breehees

Bij FarmCamps Breehees kom je terecht in echte Brabantse gezelligheid. Ga met de boer mee op stap, ontdek de ultra moderne koeienstallen even verderop en ga het bos in voor spannende verhalen en spelletjes. Daarnaast leer je natuurlijk alles over de paarden en pony’s in de pensionstallen en de koeien. Je kunt op tramsafari door het bos, genieten van een heerlijke maaltijd in het boeren eetcafé met terras en gewoon heerlijk genieten van het echte boerenleven!

Kinderactiviteiten

Bij FarmCamps Breehees krijg je een boerenpaspoort waarmee je allerlei opdrachten op de boerderij kunt doen. Wie weet haal jij aan het eind van je vakantie het enige echte boerenknechtdiploma!

Stoere safaritenten

Bij FarmCamps Breehees kun je kiezen uit 3 verschillende soorten luxe tenten. In de Farmtenten, Ranchtenten en Lodgetenten heb je een eigen toilet. Douchen doe je in het verwarmde santairgebouw. De 4 luxe Ranchtenten hebben de gave Hooi Hooi Badtrailer met bad en douche naast de tent. De 4 nog luxere Lodgetenten hebben een badkamer in de tent. De 4 luxe Barntenten hebben nog een leuke extra.

Pony- en paardenactiviteiten

Ben je gek op paarden? Dan zit je goed bij FarmCamps Breehees want op deze boerderij zijn er heel veel pony's en paarden. Je kunt paardrijlessen volgens, je eigen paard of pony meenemen op vakantie en pony's verzorgen. Voor echte liefhebbers is er het Pony VIP Pakket met elke dag rijlessen van de boerin en leuke spelletjes met de pony's. En wat dacht je van een mooie buitenrit door de natuur!

Faciliteiten

Knuffeluurtje
Airtrampoline
Ponyrijles
Kabelbaan
Buitenrit
Babypakket
Pony spelen
Waterspeelplaats
Op safari met de 'Breese tram'
Ontbijtje aan je tent bezorgd
Avondwandeling door het bos
Handdoekenpakket bij te bestellen
Pony pakket
Boeren BBQ
Verhuur Boeren Kinderoverall
Boerenpaspoort
Tour de Boer

In de buurt

Reviews 0

Deze accommodatie heeft nog geen reviews

Vind de beste prijs voor FarmCamps Breehees

Foto's 30

Door jou bekeken

FarmCamps Breehees

Accommodatie