Bungalowpark Zuiderzee

  • Subtropisch zwemparadijs
  • Gelegen aan het IJsselmeer
  • Luxe bungalows met privesteiger

Vind de beste prijs voor Bungalowpark Zuiderzee

Over Bungalowpark Zuiderzee

Door de ligging aan het IJsselmeer is dit park een eldorado voor de watersportliefhebbers. De rustige ligging, maar ook het comfort van dit park, zorgen voor de ideale combinatie om de vakantie te doen slagen. Het park heeft een subtropisch zwemparadijs met een 60m lange glijbaan. 

Kinderactiviteiten

Kids vermaken zich gegarandeerd op Bungalowpark Zuiderzee. Er zijn verschillende speeltuinen op het terrein en er is een voetbalkooi, beachvolleybalveld en je kunt er zelfs tennissen. Of huur je liever een fiets of kano om de omgeving én het water te ontdekken? Gooi je hengel uit in het water en ga los bij de Kinderclub. Tijdens de vakanties worden er namelijk te gekke activiteiten georganiseerd. Ben jij een echte waterrat? Ga dan een dagje zwemmen in het subtropisch zwemparadijs. Roetsj van de glijbaan met je vriendjes of spetter in het kinderbad. 

In de buurt

Reviews 1

Kindvriendelijkheid8

Ligging8

Accommodatie9

Kinderanimatie9

Waterpret9

Familieactiviteiten9

Totaalcijfer
8.7

"Aanrader"

Wij zijn altijd naar CP of Landal geweest en wilde nu iets anders! Wat zijn wij blij dat wij hier zijn geweest. Een echte aanrader voor jong en oud. Wij komen hier zeker nog eens terug

Linda Kusters

Vind de beste prijs voor Bungalowpark Zuiderzee

Foto's 11

Door jou bekeken

Bungalowpark Zuiderzee

Accommodatie