FarmCamps Fleur Stables

  • Eigen verzorgpony
  • Vis- en vaarwater voor de deur
  • Dichtbij de badplaats Callantsoog

Vind de beste prijs voor FarmCamps Fleur Stables

Over FarmCamps Fleur Stables

FarmCamps Fleur Stables in Oudesluis is een pensionstal waar ongeveer 50 pensionpaarden en pony's worden verzorgd door boer Jan en boerin Saskia. Je logeert hier in een Luxe Safaritent of luxe Ranchtent met Hooi Hooi Badtrailer. Naast paarden en pony’s lopen er op de boerderij ook heel veel schapen, geiten, konijnen, poezen, kippen en honden rond, die je natuurlijk allemaal mag knuffelen en verzorgen. De boer vertelt je graag over alles over de boerderij tijdens de boerenrondleiding.

Kinderactiviteiten

Bij FarmCamps Fleur Stables beleef je één groot boerenavontuur. Wie wil mag meehelpen in de paardenstallen, meerijden op de tractor of een ritje op een pony maken. Ook kun je op stap met de boer om te knutselen met hoefijzers. Bij aankomst krijg je een BoerenPaspoort waarin leuke en spannende opdrachten staan die je tijdens je verblijf mag uitvoeren. Heb je goed je best gedaan gedaan? Dan krijg je een echt BoerenKnecht Diploma! 

Luxe Safari- en Ranchtenten

Bij FarmCamps Fleur Stables logeer je in één van de luxe Safaritenten of de 6 Ranchtenten met de supergave Hooi Hooi Badtrailer naast je tent. De FarmCamps Safaritenten zijn groot en stoer ingericht. Er zijn 2 slaapkamers; één met een tweepersoonsbed en één met één of twee stapelbed(den). Ook is er een gezellige zit- en eethoek en een keukenblokje met gasfornuis, koelkastje en koud stromend water en een toilet. Als je kiest voor de Ranchtent dan heb je je eigen Hooi Hooi Badtrailer. Dit is een paardentrailer omgebouwd tot eigen luxe privébadkamer met ligbad en douche! Luxer kun je het niet krijgen!

Pony- en paardenactiviteiten

Helemaal gek op paarden? Dan is FarmCamps Fleur Stables echt voor jou. Wat is er nu leuker dan een eigen verzorgpony tijdens je vakantie, rijlessen volgen, strandritten maken of je eigen pony of paard meenemen? Daarnaast is er een speciaal Pony Diploma Arrangement waar je in een aantal lessen alles over het verzorgen en berijden van een pony en paard leert. Aan het eind van het weekend kunnen ouders zien wat de kids allemaal geleerd hebben!

Faciliteiten

Ponydiploma
Ontbijtje aan je tent bezorgd
Privéles
Handdoekenpakket bij te bestellen
Pony wandelen
Boeren BBQ
Bootverhuur
Verhuur Boeren Kinderoverall
Suppen
Boeren Beddenopmaak
Pizza avonden
Boerenpaspoort
Tour de Boer
Hoefijzer pimpen
Vissen
Verzorgpony
Babypakket

In de buurt

Reviews 0

Deze accommodatie heeft nog geen reviews

Vind de beste prijs voor FarmCamps Fleur Stables

Foto's 9

Door jou bekeken

FarmCamps Fleur Stables

Accommodatie