Laguna Beach Family Camps Uitgeest

  • Actieve familievakantie aan het Uitgeestermeer
  • Surf, sup en vele andere activiteiten
  • Glamping speciaal voor gezinnen met kinderen tussen 6 en 16 jaar

Vind de beste prijs voor Laguna Beach Family Camps Uitgeest

over Laguna Beach Family Camps Uitgeest

Laguna Beach Family Camps is uitgegroeid tot een nieuwe manier van vakantie vieren voor gezinnen. Deze campings aan de Nederlandse kust en in Zweden zijn er speciaal voor gezinnen met kinderen tussen de 6 en 16 jaar die op zoek zijn naar (water)actie, zoals windsurfen en sunset suppen. Meteen aan de rand van het Uitgeestermeer op Erfgoedpark De Hoop vind je de stijlvolle Laguna Beach Family Camps Uitgeest omringd door water. De glamping ligt aan een mooie zwemplas, een jachthaventje met eigen bootverhuur en een surfstrand. Tip: een ‘eigen plek op het Noordzeestrand’ zit in de zomervakantie in het programma, je bent dan exclusief welkom op Laguna Beach in Camperduin op slechts een goed half uurtje rijden. 

Kinderactiviteiten

Laguna Beach Family Camps Uitgeest is omringd door water, dus voor de kids is er meer dan genoeg te beleven! De jongsten vermaken zich bij één van de speeltuinen op het park, terwijl iets oudere kids kunnen volleyballen of voetballen op het grote grasveld bij de ingang. En bij mooi weer is het zwemmeertje aan het park een veilige plek om rustig in het water te spelen. Wist je dat... iedere tent zijn eigen sup en paddle heeft! Ook liggen en kano's en kajaks voor je klaar en worden er in de zomermaanden op het camp filmavonden en het spannende 'weerwolven' georganiseerd voor kids. En bij het privé strand van Laguna Beach kun je gratis gebruik maken van de surfplanken en body- en supboards.

Overnachten in luxe glamping Family Lodge

Op Laguna Beach Family Camps Uitgeest overnacht je in luxe glamping Family Lodges tot wel 8 personen! De tenten beschikken over een gezellige zit- en eethoek, een volwaardige open keuken, bedden, een eigen badkamer en een overdekt terras met buitenmeubilair. Alle Family Lodges zijn voorzien van gratis wifi en airconditioning, zodat het ook in de zomer lekker koel blijft. De airconditioning is op koudere dagen tevens te gebruiken als verwarming!

 

Faciliteiten

Dagje (privé)strand bij Laguna Beach
(Water)activiteiten voor jong en oud
Glamping to the max met ingerichte luxe loges
Restaurant Krelis met terras op het eigen terrein
Sup en paddle bij elke tent

In de buurt

Reviews 0

Deze accommodatie heeft nog geen reviews

Vind de beste prijs voor Laguna Beach Family Camps Uitgeest

Foto's 8

Blog en nieuwsberichten van onze auteurs 2

Thema

Laguna Beach

Blog

GLAMPING BEACHVIBES bij Laguna Beach Family Camps

Door jou bekeken

Laguna Beach Family Camps Uitgeest

Accommodatie