FarmCamps Five Star

  • Eigen knuffel en wandelpony
  • Dicht bij de Zeeuwse kust en Deltawerken
  • Grote indoorspeeltuin voor kids

Vind de beste prijs voor FarmCamps Five Star

Over FarmCamps Five Star

Aan de Zeeuwse kust vind je het voormalige akkerbouwbedrijf van boer Jan en boerin Ella: FarmCamps Five Star. Hier draait alles om plezier maken en leren! Hou jij ervan om dieren te verzorgen? Dan zit je hier goed. Ook leer je hier alles over akkerbouw, en maak je zelfs je eigen chips. Voor papa en mama zijn er de zelf gebrouwen Five Star-biertjes. Daarnaast is er een grote indoor speeltuin om heerlijk in te spelen! Het Banjaardstrand of het Veerse Meer liggen vlakbij voor een stranddagje. Op de FarmCamps boerderijen krijg jij een BoerenPaspoort waarmee jij te gekke boerenopdrachten kunt maken. Heb jij ze allemaal voltooid? Dan ontvang je een echte BoerenKnecht Diploma! 

Kinderactiviteiten

Natuurlijk horen er dieren op een boerderij! Op FarmCamps Five Star vind je 4 stoere koeien, Shetlanders, mini paardjes en fjorden, minivarkentjes Knorrie en Porrie, Paul en Paulientje de pauwen en veel kippen, katten en konijnen. Spot ze allemaal, geef ze te eten en verzorg ze alsof ze van jou zijn! Zo gezellig. Maar spelen is natuurlijk ook een must! Duik in de ballenbak, speel in de grote indoor speeltuin of ga naar het mooie Banjaardstrand of het Veerse Meer voor een gezellig dagje strand.

Stoere Safaritenten en Luxe Lodgetenten

Heb je weleens in een Safaritent óf in een Lodgetent geslapen? De FarmCamps Safari- en Lodgetenten zijn groot en stoer ingericht. Elke tent heeft twee slaapkamers. Verder is er een gezellige zit- en eethoek en een keukenblokje met gasfornuis, koelkastje en toilet. De Lodgetent heeft zelfs warm stromend water en een douche! En als het koud is buiten, vermaak je je binnen met allerlei spelletjes en speelgoed uit de speelkist. Voor iets meer luxe kies je voor de Lodgetent. Deze acco heeft een eigen badkamer douche!

Faciliteiten

Binnenspeeltuin
Babypakket
Ponyrijden
Ontbijtje aan je tent bezorgd
Handdoekenpakket bij te bestellen
Boeren BBQ
Verhuur Boeren Kinderoverall
Boeren Beddenopmaak
Boerenpaspoort
Wandelen
Chips maken
Fietsverhuur

In de buurt

Reviews 0

Deze accommodatie heeft nog geen reviews

Vind de beste prijs voor FarmCamps Five Star

Foto's 28

Door jou bekeken

FarmCamps Five Star

Accommodatie