FarmCamps De Kamperhoek

  • Stoere boerderij
  • Vlakbij Westerschelde, Cadzand, Antwerpen en Knokke
  • Mooi en vrij uitzicht

Vind de beste prijs voor FarmCamps De Kamperhoek

Over FarmCamps De Kamperhoek

Wil jij alles weten over het boerenleven? Bij FarmCamps De Kamperhoek leer je alles over akkerbouwen van boer Huub en boerin Martine. Naast de grote safaritent waarin je logeert mag je knuffelen met alle dieren. Want er zijn dieren genoeg op deze boerderij. Naast geiten zijn er ook heel veel konijntjes, kippen, eenden en is er Hummer de boederijhond! Natuurlijk heeft de boer heel veel stoere landbouwmachines. Hij zal je hier alles over vertellen tijdens de boerenrondleiding.

Kinderactiviteiten

Bij De Kamperhoek krijg je een boerenpaspoort met allerlei leuke en spannende opdrachten, waarmee je alles leert van de boerderij. Heb je de opdrachten gedaan? Dan krijg je een echt boerenknecht diploma! Nog niet uitgespeeld? Ravot op de Water- en zandspeelplaats en scheur op de Fiets crossbaan!

Stoere Safari, Lodge- en Barntent

Als je nog nooit in een safaritent hebt geslapen kijk je je ogen uit! De safaritenten zijn groot en stoer ingericht. Er zijn twee slaapkamers; één met een tweepersoonsbed en één met één of twee stapelbed(den). Ook is er een gezellige zit- en eethoek en een keukenblokje met gasfornuis, koelkastje en koud stromend water en een toilet. Regent het buiten? In de speelkids zitten allerlei spelletjes en speelgoed waarmee jij je urenlang vermaakt! De Lodgetent is net even luxer met een eigen badkamer met douche. Ook de Barntent heeft een eigen badkamer en de Hooi Hooi slaapzolder waar de kinderen kunnen slapen!

Faciliteiten

Pizza avonden
Vissen
Boerenpaspoort
Fietsen
Tour de Boer
Trampolines
Speurtocht
Babypakket
Graspoppetjes maken
Huifkartocht
Fietscrossbaan
Ontbijtje aan je tent bezorgd
Handdoekenpakket bij te bestellen
Verhuur Boeren Kinderoverall
Tafeltennis
Boeren Beddenopmaak
Voetbal

In de buurt

Reviews 0

Deze accommodatie heeft nog geen reviews

Vind de beste prijs voor FarmCamps De Kamperhoek

Foto's 10

Door jou bekeken

FarmCamps De Kamperhoek

Accommodatie