FarmCamps Mariekerke

  • Kijken bij schapen melken en zelf schapen scheren
  • Bloemenplukveld
  • Haal je boerenknechtdiploma

Vind de beste prijs voor FarmCamps Mariekerke

Over FarmCamps Mariekerke

Wil jij een echt schaap leren scheren? Kom dan logeren bij FarmCamps Mariekerke. Hier logeer je op het schapenbedrijf van boer Albert en boerin Annelie in een Safari-, Lodge-, Hay- of Barntent. Naast schapen, zijn er ook koeien, kippen, een varken, ganzen en konijnen.

Kinderactiviteiten

Bij FarmCamps Mariekerke is de hele dag van alles te beleven. Haal mooie bloemen bij het bloemenplukveld en verdiep je in alle opdrachten met als doel... je boerenknechtdiploma halen! Hoe stoer is het, om na je vakantie aan al je vriendjes en vriendinnetjes te laten zien dat jij een echte boer of boerin bent geworden. Maar natuurlijk zal de boer je ook alles vertellen over de dieren.

Stoere Safaritenten, luxe Ranch-, Hay- & Lodgetenten

Heb je weleens in een safaritent geslapen? De safaritenten zijn groot en stoer ingericht. Er zijn twee slaapkamers; één met een tweepersoonsbed en één met één of twee stapelbed(den). Ook is er een gezellige zit- en eethoek, een keukenblokje met gasfornuis, koelkastje en koud stromend water en een toilet. Is het koud en nat buiten? Doe dan de kachel aan en vermaak je met allerlei spelletjes en speelgoed uit de speelkist. De luxe Ranchtent is ook een gave accommodatie. Naast deze tent vind je de Hooi Hooi badtrailer, een paardentrailer omgetoverd tot eigen privébadkamer. Dat wordt badden tussen de weilanden! Of wat dacht je van de nog luxere Lodgetent met eigen badkamer in de tent!

Faciliteiten

Handdoekenpakket bij te bestellen
Boeren BBQ
Verhuur Boeren Kinderoverall
Boeren Beddenopmaak
Boerenpaspoort
Tour de Boer
Schapen knutselen
Fietsverhuur
Schapen scheren
Trampolines
Ritje op de trekker
Babypakket
Ontbijtje aan je tent bezorgd

In de buurt

Reviews 0

Deze accommodatie heeft nog geen reviews

Vind de beste prijs voor FarmCamps Mariekerke

Foto's 10

Door jou bekeken

FarmCamps Mariekerke

Accommodatie