BoerenBed De Veenderpolder

  • Spelen in de speelschuur
  • Kijken en helpen bij de dieren
  • Waterrijk gebied

Vind de beste prijs voor BoerenBed De Veenderpolder

Over BoerenBed De Veenderpolder

Ontdek BoerenBed De Veenderpolder in het Zuid-Hollandse Rijpwetering. Op deze moderne melkveehouderij wonen wel 110 melkkoeien in de vrijloopstal. De koeien liggen op houtsnippers en de melk die ze geven voldoet aan eisen voor de diergezondheid, biodiversiteit en klimaat. De tenthuisjes staan rondom de speelplaats, in de polder met uitzicht over de waterrijke omgeving. Supertof voor het hele gezin!

Kinderactiviteiten

Help de boer bij het melken van de koeien en help met de andere klusjes zodat je een echt boerderijbewijs kunt halen! Bewonder de Friese melkschapen of de melkgeiten. Raap een vers eitje bij de kippen of aai de konijnen. Kijk mee hoe boerin Annelies van schapenmelk kaas en yoghurt maakt, soms geeft ze ook workshops waar je aan mee kan doen. Speel in de speelschuur of knutsel in de knutselhoek. Spring op de trampoline, ga schommelen of bouw een zandkasteel in de grote zandbak. Echte avonturiers gaan slootje springen in de polder! Loop naar het boerderijwinkeltje en haal heerlijke zelfgemaakte producten.

TIP: Check de (zaterdag) pizza avond. Eet je zelfgemaakte pizza met de andere kinderen en sluit de avond af met een lekker ijsje.

 

Tenthuisje met houtkachel en bedstee

Vier vakantie in een tenthuisje van 45-50 m2 op de boerderij. Back to basic zonder elektriciteit, maar met een gave houtkachel, leefruimte, keuken, drie slaapkamers - ouderslaapkamer, kamer met bedstee en een kamer met stapelbed, toilet en privé douche. Je kunt kiezen voor een douche bij de tent of een privé douche bij de boer. Super knus en oergezellig!

Faciliteiten

Boerderijwinkeltje
Bestel vers brood
kanohuur
Honden niet welkom
Pizza oven

In de buurt

Reviews 0

Deze accommodatie heeft nog geen reviews

Vind de beste prijs voor BoerenBed De Veenderpolder

Door jou bekeken

BoerenBed De Veenderpolder

Accommodatie