FarmCamps Op Flakkee

  • Moderne melkveeboerderij midden in de polder
  • Koeien melken en kalfjes voeren met boer Huibert
  • Grote speelweide, hooispeelschuur & Modderkeuken

Vind de beste prijs voor FarmCamps Op Flakkee

Over FarmCamps Op Flakkee

Op het moderne melkveebedrijf van Boer Huibert en Boerin Annet genieten niet alleen de gasten van alle luxen, ook de koeien worden hier als prinsesjes behandeld. In de lichte en ruime koeienstal kunnen de dames namelijk zelf kiezen of ze binnen of buiten zijn en liggen ze op heuse ‘koeienmatrassen’. Huibert en Annet wonen samen met hun kinderen op de in 2010 nieuw gebouwde boerderij op een prachtige, rustige plek op het eiland Goeree-Overflakkee.

Ligging

FarmCamps Op Flakkee ligt midden in de polder, op steenworp afstand van Haringvliet en het leuke stadje Middelharnis. Een fantastische plek als je wilt kennismaken met het leven op een modern melkveebedrijf, maar ook wilt genieten van het eilandleven. Want omringd door het water van het Haringvliet, het Grevelingenmeer en natuurlijk de Noordzee is er met ruim 25 kilometer strand altijd wel een plekje vrij.

Kinderactiviteiten

Je boerenavontuur is natuurlijk pas echt compleet als je ook wat leert op de boerderij. En daar zorgen boer Huibert en boerin Annet hoogstpersoonlijk voor. Help boer Huibert koeien melken, kalfjes voeren en konijntjes verzorgen en rijd een rondje mee op de trekker als het gras gemaaid moet worden. Cool! Zodra je aankomt bij FarmCamps Op Flakkee ontvang je een BoerenPaspoort met leuke opdrachten. Heb je goed je best gedaan? Dan verdien je natuurlijk het BoerenKnecht Diploma. Daar kun je mee thuiskomen.

Logeren in de luxe Barntent

Je verblijft bij FarmCamps Op Flakkee in een luxe Barntent, geschikt tot 6 personen en speciaal ontworpen voor gasten die nog even moeten ‘wennen’ aan het idee van kamperen. De luxe tent van 50 m2 is namelijk voorzien van alle luxe voor een heerlijke glampingvakantie: een keuken met vaatwasser en Lavazza Espressomachine, de Hooi Hooi Slaapzolder (voor één kind) om op hoog niveau te slapen en een eigen badkamer met douche én bad. Eigenlijk net als thuis, maar dan veel leuker!

Faciliteiten

Boeren Beddenopmaak
Boerenpaspoort
Pizza avonden
Tour de Boer
Je eigen verzorgkonijn
Vissen
Koeien melken
Babypakket
Kruukplaetjes bakken
Kampvuur
Ponyrijden
Ontbijtje aan je tent bezorgd
Handdoekenpakket bij te bestellen
Boeren BBQ
Verhuur Boeren Kinderoverall

In de buurt

Reviews 0

Deze accommodatie heeft nog geen reviews

Vind de beste prijs voor FarmCamps Op Flakkee

Foto's 10

Door jou bekeken

FarmCamps Op Flakkee

Accommodatie