FarmCamps Stolkse Weide

  • Urenlang waterpret in de megagrote Water Pret Weide
  • Een klimtoren gemaakt van tractorbanden
  • Dieren voeren in de Dierenweide en de Knuffelschuur

Vind de beste prijs voor FarmCamps Stolkse Weide

Over FarmCamps Stolkse Weide

Genieten van en spelen in het oer-Hollandse polderlandschap: dat kan op FarmCamps Stolkse Weide. Boer Wilco en boerin Durkje verwelkomen je als je aankomt en brengen je naar je supergezellige en luxe safari- of lodgetent. Vanuit je tent kijk je uit over de weilanden, slootjes, koeien, schapen en veel vogels. Kids zullen zich niet snel vervelen: met de speelschuur, de tractorbanden-klimtoren, de dierenweide en de speelzolder is er genoeg voor ze te doen! In de buurt van de boerderij is er een vis- en vaarwater waar je kunt vissen en kanoën!

Kinderactiviteiten

Natuurlijk ga je tijdens deze vakantie voor het echte buitenleven! Speel in de weilanden, ravot in de mega Water Pret Weide of knuffel met konijntjes in de grote Knuffelschuur. Je leert hoe je een koe moet melken van boer Wilco in de melkput en samen met boerin Durkje ga je van verse melk en eieren echt boerenijs maken. En je avontuur is natuurlijk pas compleet als je het BoerenKnecht Diploma krijgt. Breng alle opdrachten in je BoerenPaspoort tot een goed einde en neem dat diploma mee naar huis!

Stoere Safari- en Lodgetenten

Bij Stolkse Weide slaap je in een grote en stoer ingerichte Safaritent of in een nog luxere Lodgetent met sanitair. De Safaritent heeft twee slaapkamers. Ook is er een gezellige zit- en eethoek, een keukenblokje met gasfornuis, koelkastje en koud stromend water en een toilet. Bij een Lodgetent je warmwater en zelfs een douche in de tent. Is het koud en nat buiten? Doe dan de kachel aan en vermaak je met allerlei spelletjes en speelgoed uit de speelkist.

Faciliteiten

Ontbijtje aan je tent bezorgd
Handdoekenpakket bij te bestellen
Verhuur Boeren Kinderoverall
Boeren Beddenopmaak
Pizza avonden
Boerenpaspoort
Tour de Boer
Fietsverhuur
Roomijs maken
Vissen
Je eigen verzorgkonijn
Kanoën
Stolwijkse Kaasfondue
Babypakket

In de buurt

Reviews 0

Deze accommodatie heeft nog geen reviews

Vind de beste prijs voor FarmCamps Stolkse Weide

Foto's 10

Door jou bekeken

FarmCamps Stolkse Weide

Accommodatie