Bliem’s Familienhotel

  • Grote speeltuin met waterspeelplaats en tokkelbaan
  • Kidsclub met kinderopvang en animatie
  • Gratis Sommercard voor uitjes en activiteiten

Vind de beste prijs voor Bliem’s Familienhotel

Over Bliem’s Familienhotel

Bliems Familienhotel is een super fijne plek voor een gezinsvakantie. Voor de kinderen is er in de kinderclub en op de speelweide veel te spelen. De ouders kunnen ondertussen heerlijk relaxen op het loungeterras. De familiekamers en suites zijn lekker ruim en zijn volledig ingesteld op een verblijf met kinderen. In de omgeving is er ook veel te beleven voor gezinnen. Met de gratis Sommercard kun je gratis of met flinke korting leuke uitstapjes maken en aan sportieve activiteiten meedoen.

Kinderactiviteiten

Op de grote speelweide van het hotel is van alles te doen. Klimmen, klauteren, tokkelen, kliederen op waterspeelplaats, dieren aaien en voeren in de kinderboerderij of scheuren met de skelters. Er worden ook leuke activiteiten in en om het hotel georganiseerd. De kinderwandelgids van het hotel neemt de kids regelmatig mee de bergen in voor een picknick of spelletjes bij de beek. Voor de iets grotere kinderen is er een ruimte met chillhoek, tafelvoetbal, biljart en goede wifi.

Op vakantie met baby’s en kleine kinderen

Het hotel heeft alles in het huis voor een verblijf met een baby of peuter. Denk bijvoorbeeld aan een kinderbedje, babyfoon, kinderstoel, luieremmer en babywipstoeltje.  In de ouderkeuken van het hotel kun je dag en nacht babyvoeding klaarmaken. Buiten de schoolvakanties is kinderopvang mogelijk voor kinderen vanaf 1,5 jaar.

In de buurt van Bliem’s Familienhotel

Reviews 0 Bliem’s Familienhotel

Deze accommodatie heeft nog geen reviews & ervaringen

Vind de beste prijs voor Bliem’s Familienhotel

Door jou bekeken

Bliem’s Familienhotel

Accommodatie