Adverteren

Adverteren op Kidsvakantiegids.nl of in Kids Vakantiegids?

Kids Vakantiegids brengt samen met de website Kidsvakantiegids.nl de nieuwste en leukste vakanties voor gezinnen met kinderen tot 16 jaar onder de aandacht. Met bestemmingsreportages, leuke en bijzondere vakantietips, lezersaanbiedingen en het laatste vakantienieuws. Vooral visueel weergegeven en geschreven in een aantrekkelijke stijl voor kinderen en ouders/verzorgers. Bij ieder artikel vindt de lezer bovendien praktische en nuttige tips (hoe lang reizen, gezondheidsinformatie, waar te boeken etc.).

Met Kids Vakantiegids magazine en een fantastisch online aanbod aan kindvriendelijke vakanties van tientallen kindvriendelijke reisaanbieders is Kids Vakantiegids uitgegroeid tot het grootste online familievakantie platform in Nederland. Kids Vakantiegids speelt hiermee in op de groeiende behoefte van gezinnen met kinderen om samen te zoeken naar een vakantie die past bij de vakantiewensen van het hele gezin.

Kids Vakantiegids magazine

Dit vrolijke reismagazine voor reislustige kids en families verschijnt tweemaal per jaar in een oplage van 100.000. Kids Vakantiegids is verkrijgbaar in de (online) store voor € 2,95. Hiernaast wordt Kids Vakantiegids cadeau gegeven aan abonnees van National Geographic Junior, Nickelodeon Magazine en kinderkrant Kidsweek, klanten van Happybee.nl en bezoekers van de indoor speelparadijzen Ballorig en Monkey Town. 

Kids Vakantiegids zomereditie 2022 verschijnt december 2021
Kids Vakantiegids voorjaarseditie 2021 verschijnt in april 2021

Kidsvakantiegids.nl

Op Kidsvakantiegids.nl zoeken maandelijk ca. 450.000 gezinnen met kids naar een vakantie die voldoet aan de vakantiewensen van het hele gezin. Kidsvakantiegids.nl inspireert en presenteert tegelijkertijd de leukste kidsvakanties en beste aanbiedingen!

Advertentieruimte reserveren?

Wilt u duizenden gezinnen met kids bereiken? Reserveer dan advertentieruimte in Kids Vakantiegids magazine of op Kidsvakantiegids.nl. Neem contact op via sales@sis-media.nl of telefoonnummer 085-8229700. 

Overlayer