Kidsvakantiegids.nl

Welkom op Kidsvakantiegids.nl

Kids Vakantiegids is het grootste familievakantieplatform van Nederland en speelt in op de groeiende behoefte van kids en hun ouders/verzorgers om een uitstapje of vakantie te zoeken die past bij de wensen van de hele familie. Op de website Kidsvakantiegids.nl vinden jaarlijks 3 miljoen bezoekers uitgebreide bestemmingsinformatie, inspirerende vakantietips en een met zorg geselecteerd aanbod van tientallen kindvriendelijke reisorganisaties. En dat allemaal ‘onder één dak’.

Zonvakantie & wintersport met kinderen

Van kampeervakanties in eigen land tot rondreizen door exotische oorden. Met de vernieuwde navigatie zoek je gemakkelijk en snel naar jouw droomvakantie. Of je nu op zoek bent naar een vliegvakantie, kindercamping, pretpark arrangement, familiecruise, fietsvakantie of rondreis. In het leukste familievakantieaanbod van tientallen Nederlandse reisorganisaties vind je altijd een vakantie die voldoet aan de wensen van het hele gezin.

Ook voor een leuke wintersport met kinderen zit je goed op Kidsvakantiegids.nl, want hier vind je een uitgebreid aanbod aan kindvriendelijke bestemmingen in de sneeuw. Natuurlijk hebben wij alvast voor je uitgezocht op welk van deze adresjes je bent verzekerd van een kidsclub, Nederlandstalige skiles of kinder-/babyopvang. Zo vind je binnen een paar clicks de perfecte wintersport met kinderen.

Reports van de redactie & Kids Vakantiegids Detectives

De redactie van Kidsvakantiegids.nl is het hele jaar door op pad om nieuwe accommodaties en leuke bestemmingen te bezoeken. Samen met onze kritische Kids Vakantiegids Detectives reizen we de hele wereld over. We checken coole pretparken, hotspots in buurlanden, gezellige campings in Zuid-Europa, exotische bestemmingen Afrika en Azië, en nog véél meer. Je vindt de inspirerende reports terug in het Kids Vakantiegids magazine én op deze website.

Zonaanbidders die het liefst de hele dag bakken op het strand. Avonturiers die net als Tarzan van boom naar boom slingeren. Cultuursnuivers die het niet exotisch genoeg kan zijn. Kids Vakantiegids helpt al deze vakantieliefhebbers een stapje dichter bij hun droomreis.

Kids Vakantiegids, dé garantie voor de beste kindervakantie!

Overlayer