Kids Vakantiegids magazine

Kids Vakantiegids voorjaar 2019

Dit voorjaar onderzoekt Kids Vakantiegids Detective Abel waarom de inwoners van Denemarken het gelukkigste volk ter wereld zijn. En Daan, Gijs en Noortje gaan op inspectie op het Canarische Eiland Tenerife. Een weekend weg midden in de bush bush? Dat doe je natuurlijk met een slaapplek in een supervette boomhut. En een coole citytrip maken is dit jaar 100% hot! 

Verder lees je in deze editie alles over de tofste waterparken in Europa, misschien ligt er een in de buurt van jouw vakantieadres. Duik in de wereld van de dikke sigaren in de Cuba-special, ben jij op de hoogte van de nieuwe, vette shit in pretparkland en test welk Disney karakter er in jou schuilt!

Kids Vakantiegids

Kids Vakantiegids is hét magazine voor reislustige kids en hun familie. In dit superleuke magazine lees je alles over bijzondere en unieke familievakanties, reports van onze Kids Vakantiegids Detectives en het laatste vakantienieuws. Kids Vakantiegids verschijnt twee keer per jaar: een zomereditie in november en een voorjaarseditie in april. 

Je krijgt Kids Vakantiegids cadeau bij je bestelling bij Hapybee. Ook wordt het magazine meegestuurd naar de abonnees van Kidsweek, National Greographic Junior en Zo Zit Dat. Je koopt ‘m voor € 2,95 in de online kiosk van Abostore.nl.