Kids Vakantiegids magazine

Kids Vakantiegids voorjaar 2018

Is jouw motto ‘hoe harder, hoe beter’? Dan kun jij je geluk niet op, want dit pretparkseizoen wordt spectaculairder dan ooit. Van een intergalactische Triple Launch Coaster tot een meet and greet met de superhelden van Marvel. Detectives Tom en Sofie hebben alle gave nieuwe rides voor je uitgezocht. Ook ging de redactie voor je op pad, naar een plek die door de Italianen ‘het goddelijke land’ wordt genoemd. Je snapt vast snel waarom. En hopelijk heb je nog plek op je vakantiebucketlist, want als je deze Kids Vakantiegids hebt gelezen wil je vast en zeker ook mythen ontrafelen op Rhodos, feestvieren met dansende skeletten in Mexico, met een pony in galop door de Deense duinen en cruisen op het grootste schip ter wereld. Wedden? ; )

Bij elk artikel in Kids Vakantiegids staat een Ouders Only kader, met praktische en nuttige tips. Zo vind je bijvoorbeeld informatie over reistijden naar de bestemming, gezondheidsinfo en zie je meteen bij welke kindvriendelijke reisorganisatie je de reis kunt boeken. 

Kids Vakantiegids

Kids Vakantiegids is hét magazine voor reislustige kids en hun familie. In dit superleuke magazine lees je alles over bijzondere en unieke familievakanties, reports van onze Kids Vakantiegids Detectives en het laatste vakantienieuws. Kids Vakantiegids verschijnt twee keer per jaar: een zomereditie in november en een voorjaarseditie in april.