Kids Vakantiegids magazine

Kids Vakantiegids zomer 2018

Het vinden van de perfecte zomervakantie is als het koken van een sterrengerecht. Je begint met de basis-ingrediënten: zon, zee en strand. Daar voeg je een flinke dosis waterpret aan toe, wat lekkere attractieparken en natuurlijk een snufje cultuur. Als een echte topchef mix, roer en blend je zó jouw perfecte vakantie in elkaar. Moeilijk is het niet, want in deze Kids Vakantiegids vind je de beste ingrediënten die je maar kunt wensen. Van avontuurlijke jungle-trips en de gaafste Spaanse Costa’s tot de waanzinnigste glijbanen en de meest betoverende kastelen van Europa. Natuurlijk check je ook het laatste vakantienieuws, en lees je alles over dé vakantietrends voor 2018. Zo weet je precies met welke ingrediënten je jouw zomer de allerlekkerste maakt. Smakelijk! ;-)

Bij elk artikel in Kids Vakantiegids staat een Ouders Only kader, met praktische en nuttige tips. Zo vind je bijvoorbeeld informatie over reistijden naar de bestemming, gezondheidsinfo en zie je meteen bij welke kindvriendelijke reisorganisatie je de reis kunt boeken. 

Kids Vakantiegids

Kids Vakantiegids is hét magazine voor reislustige kids en hun familie. In dit superleuke magazine lees je alles over bijzondere en unieke familievakanties, reports van onze Kids Vakantiegids Detectives en het laatste vakantienieuws. Kids Vakantiegids verschijnt twee keer per jaar: een zomereditie in november en een voorjaarseditie in april. 

 

Overlayer