Family Friendly City-Centre Hotel Martinhal Chiado

  • 5* Stadshotel in hartje Lissabon
  • Baby oppasservice
  • KidsClub voor baby, peuter én tiener!

Vind de beste prijs voor Family Friendly City-Centre Hotel Martinhal Chiado

Over Family Friendly City-Centre Hotel Martinhal Chiado

Altijd al eens Lissabon willen bezoeken met het hele gezin? Dan is dit de ultieme kans om ook nog eens te overnachten in een heerlijk, luxe familiehotel in het hartje van de stad! De luxe accommodaties hebben allemaal een eigen keuken met alles inbegrepen, zoals een afwasmachine en koelkast. Maar ook in het knusse familiecafé geniet jij van een ontbijt, snack of lichte maaltijd gedurende de dag! En de leukste restaurantjes liggen natuurlijk om de hoek! Willen jullie er even met z'n tweetjes op uit? Dan is er een kidsclub voor de kleintjes die tot in de avond open is! 

Kinderactiviteiten

Een fantastisch avontuur voor de kids om Lissabon te ontdekken! In de stad is vanalles te beleven, zoals Oceanario waar je van wel héél dichtbij haaien, zee otters, pijlstaartroggen en 8.000 andere onderwaterdiersoorten spotten! Of duik samen de geschiedenis in door de Belem Tower te bezoeken of Kasteel van Sao Jorge! 

In het familie stadshotel is een kidsclub aanwezig voor de leeftijd van 6 maanden tot 9 jarigen. In de crèche kunnen baby's van 6 tot 23 maanden terecht, in de Raposinhos 2 tot 5 jarigen en de stoere Fox Club is er voor 6 tot 9 jarigen. De leukste spelletjes en activiteiten worden hier georganiseerd! En helemaal ideaal: de kidsclub is open tot 22:00 uur, waardoor jullie er ook even met ze twee op uit kunnen! Vanaf 2 jaar kunnen de kids bij de Pyjama Club. Er is een grote slaaptent voor als er één in slaap dukelt. 

In de buurt

Reviews 0

Deze accommodatie heeft nog geen reviews

Vind de beste prijs voor Family Friendly City-Centre Hotel Martinhal Chiado

Foto's 11

Door jou bekeken

Family Friendly City-Centre Hotel Martinhal Chiado

Accommodatie