Family Friendly Resort Martinhal Cascais

  • KidsClubhouse van 0 t/m 17 jaar
  • Leuke buitenspeeltuinen met glijbanen!
  • Zwembad & diverse (sport)activiteiten voor jong én oud

Vind de beste prijs voor Family Friendly Resort Martinhal Cascais

Over Family Friendly Resort Martinhal Cascais

Portugal is een fantastisch land om met de kinderen naartoe te reizen! De culturele stad Lissabon, de heerlijke zee met heel veel watersportmogelijkheden, de bergen voor te gekke mountainbike- en hiketochten en de temperatuur is lekker zonnig! Het familievriendelijke resort Martinhal Cascais ligt vlakbij Cascais, Estoril en Lissabon. Met een grote kidsclub voor 0 t/m 17 jarigen, een zwembad, diverse (water)sport activiteiten, een restaurant mét kindergerechtjes, een prachtige omgeving en luxe villa's of appartementen is jullie vakantie gegarandeerd genieten!

Kinderactiviteiten

Ben jij een avonturier? En een beetje sportief aangelegd? Dan zijn er oneindig veel leuke, spannende en uitdagende activiteiten op en rondom het resort in Cascais. Denk hierbij aan zeilen, tennis, paardrijden, klimmen, surfen, kajakken, suppen en zwemmen (zowel in zwembad áls in zee!). Wil je dolfijnen in real-life spotten, dan ben je hier ook aan het juiste adres. Boek een boottocht en ontmoet Flipper! Kinderen komen hier niets te kort. In het restaurant is er namelijk een speciaal kindermenuutje, een zwembad om in te spatteren, speelveldjes om te basketballen én een te gekke kidsclub!

In de Baby Room zijn baby's van 6 tot 19 maanden van harte welkom. Zo kunnen jullie heerlijk even met z'n tweetjes ontspannen! Voor 19 maanden tot 3 jarigen is er een crèche, de Raposinhos Kidsclub is voor de leeftijd 4+ en voor de tieners (10 tot 17 jarigen) is er een TeenClub. Het animatieteam biedt voor iedere leeftijd te gekke activiteiten en spelletjes aan. Tieners maken gemakkelijk nieuwe vriendjes, want genoeg activiteiten om elkaar beter te leren kennen. Met begeleiding ga jij surfen, duiken, fietsen, paardrijden of andere te gekke activiteiten beleven! Een vakantie om nooit meer te vergeten!

In de buurt

Reviews 0

Deze accommodatie heeft nog geen reviews

Vind de beste prijs voor Family Friendly Resort Martinhal Cascais

Foto's 11

Door jou bekeken

Family Friendly Resort Martinhal Cascais

Accommodatie