Phantasialand hotels

Phantasialand hotels

Pretpark Phantasialand in Bruhl bij Keulen is een onwijs leuk pretpark voor kinderen in Duitsland, net over de grens bij Nijmegen. Phantasialand bestaat uit 6 thema’s, telt 40 attracties spectaculaire shows en heeft ook nog twee eigen Phantasialand hotels! Zoek je geschikte Phantasialand arrangement en ga zelf op ontdekking!

Pretpark Phantasialand is niet alleen leuk voor een gezellig dagje uit, maar ook super geschikt voor een weekendje weg met de kinderen. Of je nu zoekt naar Phantasialand met overnachting, Phantasialand arrangement, busreizen naar Phantasialand of een verblijf in de buurt van Phantasialand, Kids Vakantiegids heeft het voor je uitgezocht!

Phantasialand met overnachting

Phantasialand hotels

Phantasialand heeft twee eigen hotels. Na je bezoek aan het pretpark kun je hier heerlijk verder dromen in Phantasialand stijl!

Phantasialand Hotel Matamba grenst direct aan pretpark Phantasialand. Het Phantasialand hotel is geheel gebouwd in de Afrika stijl; vrolijke kleuren, schilderijen, houten maskers, expotische planten en originele Afrikaanse meubels! Alle kamers hebben een kindvriendelijke inrichting en er is een binnen- en buitenspeelruimte voor kids. Ook kunnen kinderen genieten van hun eigen kinderbuffet en kunnen ze menu's kiezen van een eigen kindermenukaart.

Phantasialand Hotel Ling Bao grenst direct aan het pretpark Phantasialand. Zoals de naam al doet vermoeden zit je hier in het China Town van Phantasialand. Het Phantasialand hotel is geheel ingericht in de Chinese stijl. Voor kids is er een kinderspeelkamer en een eigen kinderbuffet met een kindermenukaart.

De camping op Phantasialand bestaat uit een Tipi dorp Smokey's Digger Camp. Overnacht hier helemaal in het Wilde Westen en slaap in je eigen tipi! 's Avonds luister je naar spannende verhalen rond het kampvuur. Eten doe je hier natuurlijk met de hele groep rond het kampvuur. Breng zelf eten mee of pak een lekkere steak van het tipi camp zelf mee!

Het Tipi dorp Smokey's Digger Camp hoort net als de Phantasialand hotels ook bij het pretpark! . Waan je een echte indiaan en overnacht in je eigen tipi, in het 'Wilde Westen'! 's Avonds luister je naar spannende verhalen rond het kampvuur. Eten doe je hier natuurlijk met de hele groep rond datzelfde kampvuur! Breng zelf eten mee of pak een lekkere steak van het tipi camp zelf!

Phantasialand arrangement

Een Phantasialand arrangement is een goed idee als je het park meer dan 1 dag wil bezoeken. Je kunt verschillende Phantasialand arrangementen boeken.  

Pretpark Phantasialand

Phantasialand bestaat uit 6 spannende thema’s, namelijk Deep in Africa, Mexico, Mystery, Fantasy, China Town en Berlin. In elke themagebied in Phantasialand staan bijzondere, leuke en spannende attracties. Wij zetten de spannendste Phantasialand attracties alvast voor je op een rijtje:

Black Mamba: Afrika in een supersnelle rit? Stap dan in de Black Mamba in Deep in Africa! In deze vlotte achtbaan hang je met je benen los en met een snelheid van 80 km. p/u suis je wel vier keer over de kop!

Talocan: Midden in de kleurrijke wereld van Mexico zie je een grote ruïne van een Aztekentempel. Ga mee op een wilde rit die alle zintuigen prikkelt.. trotseer vuur, water, aarde en lucht!

Colorado Adventure: Stap in voor de Colorado Adventure. De mijntrein raast door canyons en tussen rotsblokken door en dondert door het berglandschap vol spleten, bestijgt bergen en suist door scherpe bochten. 

Mystery Castle: Een hoge toren, een duistere poort.. stap binnen bij Mystery Castle! Na een aantal donkere gangen, waar ook trollen wonen, kom je bij de toren.. hier wacht je een spannende vrije val van 65m! Ontkom jij aan de vloek van Von Windhoven?

River Quest: Stap met de hele familie in een bootje en vaar over wilde wateren! Je komt rakelings langs de muren van het kasteel terwijl je in een draaikolk naar beneden suist.

Feng Ju Palace:  In China staat ook een bijzonder huis.. Feng Ju Palace! Treed binnen en ervaar magische krachten als het huis ineens tot leven komt.. boven is niet meer boven en onder is niet meer onder.

Praktische informatie

Adres Matamba Hotel: 
Berggeiststrasse 31-41, 50321 Brühl, Duitsland

Adres Ling Bao Hotel:
Berggeiststrasse 31-41, 50321 Brühl, Duitsland

Tip: Bij de hotelarrangementen is het mogelijk om entreekaarten voor Phantasialand bij te boeken. 

Deel sterren uit!

Ik geef Phantasialand hotels:

Score: 4 sterren uit 5 beoordelingen

Lees meer ▾
Vergelijk aanbieders
TUI
TUI

Verblijf midden in Phantasialand | Hotel MATAMBA

de Jong Intra Vakanties
de Jong Intra Vakanties

2 daagse autoarrangementen met kinderkorting

Top 2 Phantasialand hotels
Hotel Ling Bao
Duitsland, Rijn Gebied

Hotel Ling Bao ★ ★ ★ ★

  • In de Chinese wijk van Phantasialand
  • Direct toegang tot het attractiepark
  • Binnen- en buitenzwembad & Mandala spa
1
Phantasialand Hotel Matamba
Duitsland, Rijn Gebied

Phantasialand Hotel Matamba ★ ★ ★

  • In Afrikaanse sferen
  • Megagrote binnen- en buitenspeeltuin
  • Midden in Phantasialand
2

Bekijk locatie op google maps

Artikelen & tips van de redactie
Phantasialand arrangement

Phantasialand arrangement

Pretpark Phantasialand in Bruhl bij Keulen in Duitsland is een super cool pretpark voor kinderen, het ligt net over de grens bij Nijmegen. Phantasialand bestaat uit 6 thema’s, telt wel meer dan 100 attracties en heeft ook nog een aantal eigen Phantasialand hotels!