Spectaculaire aanbiedingen

Spectaculaire aanbiedingen

Het komt regelmatig voor dat je met scherpe aanbiedingen vakantie kunt vieren op de Leistert in verschillende accommodaties, van de Leistert Lodges tot de (groeps)bungalows. De kortingen kunnen oplopen tot wel 35%. Gedurende - of buiten - de schoolvakanties, het Paas- en Pinksterweekend en rond de sinterklaastijd en de kerstperiode zijn er ook speciale arrangementen en worden er extra activiteiten op het park georganiseerd die verbonden zijn aan het thema of seizoen. Extra leuke periodes om juist dan met de kinderen Recreatiepark de Leistert te bezoeken.

De Leistert met opa en oma

60-plussers kunnen met 20% korting genieten op een verblijf in een van de bungalows of andere verhuuraccommodaties van camping de Leistert. Hoe leuk is het om samen met de kleinkinderen (en papa’s en mama’s) een weekendje weg, midweek of vakantie te vieren in het Limburgse familiepark. Maak er een speciale verjaardag, trouwdag, familiedag of andere gelegenheid van samen met de hele familie. Voor alle leeftijden is er meer dan genoeg te doen en zien op camping de Leistert. Let op: De korting is van toepassing buiten de reguliere Nederlandse en Belgische schoolvakanties en is geldig op alle 4, 5, 6 en 7 persoons bungalows en de verhuuraccommodaties op de camping.

 

De Leistert met opa en oma
De Leistert kamperen met korting

De Leistert kamperen met korting

Op zoek naar een leuk logeeradres waar je tijdens het laagseizoen met korting kunt logeren? Even eruit zonder de hoofdprijs te betalen? Check dan de aanbiedingen van camping de Leistert. Ben je in het bezit van een ACSI CampingCard of een ADAC CampCard/CKE dan ontvang je tijdens laagseizoenperioden korting op je verblijf. Op vertoon van deze kampeerkaarten zijn de kosten voor een comfort, standaard plus of standaard kampeerplaats € 20,00 per nacht. Voor kampeerplaatsen met privé sanitair bedragen de kosten € 30,00 per nacht. Op alle huuraccommodaties op zowel de camping als Buitenhof de Leistert ontvang je 5% korting over de huursom. Ideaal om er gewoon even tussenuit te gaan met het gezin.

De Leistert jonge gezinnen korting

Vakantieplannen met kinderen onder de vijf jaar in het gezin of binnen het reisgezelschap?

Dan ontvang je bij camping de Leistert met supergave aanbiedingen 20% jonge gezinnen korting. Lekker genieten van de rust buiten de schoolvakanties wordt zo extra voordelig. De korting is geldig op alle 4, 5, 6 en 7 persoons bungalows en de verhuuraccommodaties op de camping. Dus opa en oma, neefjes en nichtjes of vriendjes en vriendinnetjes kunnen ook mee op vakantie, dat wordt reuze gezellig. Fijne vakantie!

De Leistert jonge gezinnen korting
De Leistert vroegboekkorting

De Leistert vroegboekkorting

Camping de Leistert heeft vroegboekkorting tot wel 20% op de bungalows voor de echte early birds. Twijfel niet langer, pak op tijd die aanbiedingen en boek je vakantie naar de Leistert. De kortingen zijn opgedeeld in reserveringen van 6+ maanden, 4-6 maanden, 2-4 maanden voor aankomst. Afhankelijk van het moment waarop je vakantie viert (binnen of buiten de zomervakantie) en de grootte van de accommodatie geldt een bepaalde korting die kan oplopen tot 20%. Leg je favoriete vakantiebungalow al vroeg vast! Je bespaart er veel geld mee en de vakantie voorpret kan alvast beginnen!

De Leistert arrangementen

Tijdens de feestdagen, zoals Pasen, Pinksteren en Sinterklaas, kent camping de Leistert speciale arrangementen en aanbiedingen. Er zijn dan extra activiteiten op het park te vinden die helemaal zijn toegespitst op het thema. Het animatieteam biedt tal van activiteiten voor de kids. Zo is de Plaza rond de sinterklaasperiode omgetoverd in een pakjeswalhalla, kunnen kids in Het Klushuis knutselen, zingen en pepernoten bakken met heel veel pietjes, dansen met piet Diablo en nemen sinterklaas en de pietjes nog echt de tijd voor de kinderen die aanwezig zijn. Je kunt zelfs met ze op de foto, of een echte sintselfie maken! 

De Leistert arrangementen

Deel sterren uit!

Ik geef Spectaculaire aanbiedingen :

Score: 5 sterren uit 3 beoordelingen

Lees meer ▾
Top aanbiedingen Spectaculaire aanbiedingen
Jonge-gezinnen korting
Tot 20% korting op de huursom!

Jonge-gezinnen korting

Heb je kinderen onder de 5 jaar binnen het reisgezelschap? Buiten de schoolvakanties krijg je dan 20% jonge gezinnen korting. Even in alle rust genieten van een fijne vakantie met het gezin.

1
20% senioren korting
20% senioren korting

20% senioren korting

Wil je samen met de kleinkinderen een leuke tijd doorbrengen? Op recreatiepark de Leistert ontvangen 60-plussers, buiten de reguliere Nederlandse en Belgische schoolvakanties, maar liefst 20% korting op een verblijf.

2
Tot 20% vroegboekkorting
Tot 20% korting vroegboekkorting

Tot 20% vroegboekkorting

Op de bungalows krijgt de echte early birds een aantrekkelijke korting. Leg je bungalow vroeg vast en profiteer van extra voordeel oplopend tot 20% korting. Bekijk de website voor meer informatie.    

3
Tot 35% last minute korting | Recreatiepark de Leistert
35% korting

Tot 35% last minute korting | Recreatiepark de Leistert

Profiteer van last minute korting tot wel 35% bij Recreatiepark de Leistert. Logeer in een gave safaritent, luxe vakantieboerderij, moderne Leistert Lodge of in een van de andere glampingaccommodaties. Incl. toegang tot het subtropisch zwembad, de Indoor Speeljungle en animatie met Pluck & Pien. 

4
Artikelen & tips van de redactie
Op de camping

Op de camping

Vakantie is ontspanning en bij de Leistert weet je zeker dat je die ontspanning gaat krijgen. Kamperen in mooie, kleurrijke en complete accommodaties of in je eigen trekkerstentje. De keuze en de variatie op de Leistert is enorm!   

Bungalows voor kids

Bungalows voor kids

Als je Buitenhof de Leistert oprijdt, ervaar je direct het vakantiegevoel. Luxe vrijstaande vakantieboerderijen of bungalows op ruime kavels. Volop sfeer en ruimte, dat is pas vakantie.

Samen met de hond

Samen met de hond

Wil je graag op vakantie met je trouwe viervoeter? Deze mag mee indien bij boeking voor een diervriendelijke woning is gekozen. 

Eindeloos waterplezier

Eindeloos waterplezier

Vanaf de glijbanen plons je zo het water in. Nog een paar baantjes zwemmen, je mee laten drijven in de stroomversnelling en dan nog even bubbelen in de whirlpool.

Diverse accommodaties

Diverse accommodaties

Bij recreatiepark de Leistert verblijf je op je eigen manier. Of je nu kiest om te overnachten in een bungalow, glamping tent, de Leister Cabins of in een stoere Safaritent