Samen met de hond

Samen met de hond

Op vakantie met de hond? Dat is hartstikke gezellig voor de hele familie, want hij hoort er natuurlijk ook op vakantie helemaal bij. Bij Recreatiepark de Leistert mogen honden (en andere huisdieren) gewoon mee op vakantie. Boek een huisdiervriendelijke bungalow met omheinde tuin of zoek een plek op het speciale honden kampeerveldje op de camping waar jullie met andere hondenliefhebbers verblijven. Op de camping is een speciaal hondenuitlaatveld en een hondendouche aanwezig en in de directe omgeving zijn loslooproutes waar jullie heerlijk kunnen wandelen met de hond.

De Leistert bungalow met hond

Mag de hond (of een ander huisdier) niet ontbreken tijdens jullie gezinsvakantie, dan ben je bij camping de Leistert aan het juiste adres. Maximaal 2 huisdieren mogen er meereizen naar het prachtige groene heuvelachtige Limburg. Je kunt met de hond zowel kamperen als verblijven in een speciaal voor huisdieren ingerichte luxe vakantieboerderij. Niet gekooide huisdieren moeten buiten de gehuurde vakantieboerderij altijd aangelijnd zijn. De dieren mogen ook niet mee naar openbare plaatsen als de zwembaden, speeltuinen, horeca en supermarkt. De tuin bij de vakantieboerderij is afgezet, zodat het dier toch heerlijk buiten kan zijn. De dieren dienen een vlooienband te dragen.

De Leistert bungalow met hond
De Leistert kampeerplaats met hond

De Leistert kampeerplaats met hond

Recreatiepark de Leistert heeft speciale kampeerplaatsen, zoals veld Reppel, die bedoeld zijn voor een verblijf met honden. Je trouwe viervoeter is op deze plaatsen van harte welkom. De rest van de camping is huisdiervrij, maar je kunt met je aangelijnde hond wel via de aangegeven looproute naar de ingang van de camping lopen om je hond uit te laten. Het veld is met een honden uitlaatveld en hondendouche speciaal ingericht voor kamperen met honden. Je verblijft met andere hondenliefhebbers op het veld, dus de dieren kunnen ook een speelmaatje vinden tijdens de vakantie net als de kinderen.

De Leistert omgeving met hond

Camping de Leistert ligt in de prachtige provincie Limburg waar je veel bossen, open vlaktes en een heuvellandschap vindt. Ideaal natuurlijk om in deze omgeving vakantie te vieren met je hond of ander huisdier. Honden zijn bij de Leistert op speciale plekken meer dan welkom. Informatie over een dierenarts, restaurants, hondenstranden, hondenopvang en dierenwinkels in de buurt is allemaal op te vragen. In een straal van 30 kilometer om de camping vind je 8 losloopgebieden. En via het contact met andere campinggasten die met de hond op vakantie zijn, ontdek je vast nog meer mooie plekken om er op uit te trekken met het hele gezin en de hond.

 

Tip: neem nooit zomaar de hond of een ander huisdier mee, check bij de reservering wat de mogelijkheden zijn.

 

 

De Leistert omgeving met hond

Deel sterren uit!

Ik geef Samen met de hond:

Score: 5 sterren uit 3 beoordelingen

Lees meer ▾
Top aanbiedingen Samen met de hond
Jonge-gezinnen korting
Tot 20% korting op de huursom!

Jonge-gezinnen korting

Heb je kinderen onder de 5 jaar binnen het reisgezelschap? Buiten de schoolvakanties krijg je dan 20% jonge gezinnen korting. Even in alle rust genieten van een fijne vakantie met het gezin.

1
20% senioren korting
20% senioren korting

20% senioren korting

Wil je samen met de kleinkinderen een leuke tijd doorbrengen? Op recreatiepark de Leistert ontvangen 60-plussers, buiten de reguliere Nederlandse en Belgische schoolvakanties, maar liefst 20% korting op een verblijf.

2
Tot 20% vroegboekkorting
Tot 20% korting vroegboekkorting

Tot 20% vroegboekkorting

Op de bungalows krijgt de echte early birds een aantrekkelijke korting. Leg je bungalow vroeg vast en profiteer van extra voordeel oplopend tot 20% korting. Bekijk de website voor meer informatie.    

3
Tot 35% last minute korting | Recreatiepark de Leistert
35% korting

Tot 35% last minute korting | Recreatiepark de Leistert

Profiteer van last minute korting tot wel 35% bij Recreatiepark de Leistert. Logeer in een gave safaritent, luxe vakantieboerderij, moderne Leistert Lodge of in een van de andere glampingaccommodaties. Incl. toegang tot het subtropisch zwembad, de Indoor Speeljungle en animatie met Pluck & Pien. 

4
Artikelen & tips van de redactie
Op de camping

Op de camping

Vakantie is ontspanning en bij de Leistert weet je zeker dat je die ontspanning gaat krijgen. Kamperen in mooie, kleurrijke en complete accommodaties of in je eigen trekkerstentje. De keuze en de variatie op de Leistert is enorm!   

Bungalows voor kids

Bungalows voor kids

Als je Buitenhof de Leistert oprijdt, ervaar je direct het vakantiegevoel. Luxe vrijstaande vakantieboerderijen of bungalows op ruime kavels. Volop sfeer en ruimte, dat is pas vakantie.

Eindeloos waterplezier

Eindeloos waterplezier

Vanaf de glijbanen plons je zo het water in. Nog een paar baantjes zwemmen, je mee laten drijven in de stroomversnelling en dan nog even bubbelen in de whirlpool.

Spectaculaire aanbiedingen

Spectaculaire aanbiedingen

Op recreatiepark de Leistert vier je vakantie, midden in de zomer, tijdens het voor- of naseizoen of in de winterperiode met de leukste aanbiedingen.

Diverse accommodaties

Diverse accommodaties

Bij recreatiepark de Leistert verblijf je op je eigen manier. Of je nu kiest om te overnachten in een bungalow, glamping tent, de Leister Cabins of in een stoere Safaritent