Camping Beerze Bulten

Camping Beerze Bulten

Kids Vakantiegids on tour naar het Giga Konijnenhol van camping Beerze Bulten. Reden? De première van de nieuwe musical ‘Bultje in Las Vegas’ in het Giga Konijnenhol van camping Beerze Bulten! Deze mag je zeker niet missen! Journaliste Mayke ging op pad naar camping Beerze Bulten en doet verslag.

Een paradijs voor kinderen
Ik ben iets te vroeg voor de musical en besluit eens rond te kijken op camping Beerze Bulten. Het wordt me al snel duidelijk dat dit niet zomaar een camping is. Camping Beerze Bulten is een super-de-luxe paradijs voor kinderen! Het bosrijke en heuvelachtige gebied van Beerze en omstreken maken camping Beerze Bulten perfect geschikt voor een kampeervakantie met het gezin. Het pad brengt me langs gezellige veldjes met hier en daar een speeltuintje. Ik zie bungalows op palen, dat is leuk! Ik kom zelfs langs een veldje met een soort lampionnen. Camping Beerze Bulten blijkt één van de vier campings in Nederland te zijn met een Art Camp. Deze artistieke ronde tenten kun je reserveren voor een bijzondere kampeervakantie.

Konijnenveld
Aan het einde van de groene 5 sterren camping voor kinderen kom ik terecht op een enorme zandvlakte met een grote plas water. Een bordje leert mij dat ik hier terecht ben gekomen op het Konijnenveld van camping Beerze Bulten. In en rondom het water staan eindeloos veel speeltoestellen. Wat een supergrote speeltuin! Je kunt hier klimmen, glijden, klauteren en zelfs met een vlot over het water. Dat is gaaf! In de zomer kun je in dit water vast lekker zwemmen. Als ik me omdraai zie ik een voetbalveld met kunstgras, waar een paar jongens fanatiek aan het voetballen zijn.

Giga Konijnenhol
Oeps! Camping Beerze Bulten is zo’n mooie camping dat ik me moet haasten om terug aan het begin van de camping te komen. Ik weet de weg niet zo goed, maar ik hoef alleen maar achter de kinderen aan te lopen. Die weten het allemaal. Al snel zie ik de kinderen in een ronde opening verdwijnen. Wow, het Giga Konijnenhol van camping Beerze Bulten is echt net een hol! Ik ga de kinderen achterna en kom terecht in een supergezellig overdekt speelparadijs voor kinderen. Overdag mogen ze hier de hele dag lekker spelen en vanavond komen ze hier allemaal voor de beroemde musical van camping Beerze Bulten.

Op de tribune

De grote tribune van camping Beerze Bulten zit bomvol ouders met kinderen die hun blik geen moment afwenden van wat er op het podium gebeurt. Als een groot konijn het podium bestormt beginnen veel kinderen te gillen en te roepen. Het is Bultje, het konijn van camping Beerze Bulten en iedereen kent hem.  De aanstekelijke liedjes, het lieve knuffelkonijn en het spannende verhaal maken dat je geen enkel moment verveeld bent, terwijl de show toch wel een uur duurt. De nieuwe Beerze Bulten liedjes zijn een succes. Een enkeling waagt zelfs al een poging om mee te zingen.

Bultje in Las Vegas
In de nieuwe musical van camping Beerze Bulten ‘Bultje in Las Vegas’ stijgt het Bultje zelfs een beetje naar zijn hoofd als hij een aanbod krijgt van een man met een Engels accent die beweert Bultje beroemd te kunnen maken. Bultje en zijn vriendjes zijn razend enthousiast, maar zijn vriendinnetje Beerza vertrouwt het zaakje niet. Hoe gaat dat aflopen? Ik ga het niet verklappen, maar het wordt in is geval erg spannend. Kijken dus!

Praktische informatie

- Deze familiecamping in Nederland ligt op ca. 1,5 uur rijden vanaf Utrecht.
- Voor de voorpret kun je alvast de cd van met de liedjes van de musical bestellen op de site van Beerze Bulten.
- Camping Beerze Bulten is een 5*camping en behoort tot één van de beste campings van Europa.

-Voor de kinderen vind je op Camping Beerze Bulten de gezellige kidsclub van Bultje, het Giga Konijnenhol met een overdekte speeltuin, een overdekt zwembad, buitenzwembaden en speelvelden.
- Elk jaar is er een nieuwe musical te zien in het Giga Konijnenhol. Een groot deel van de opbrengsten gaat naar een goed doel. Het goede doel is dit jaar ‘De Upside van Down’.
-Meer info vind je op onze kidsclub pagina over Beerze Bulten!
- Een vakantie naar Beerze Bulten kun je boeken via Beerzebulten.nl

Deel sterren uit!

Ik geef Camping Beerze Bulten:

Score: 4 sterren uit 4 beoordelingen

Lees meer ▾
Top 1 Camping Beerze Bulten
Beerze Bulten
Nederland, Overijssel

Beerze Bulten ★ ★ ★ ★ ★

  • Zwemparadijs met Space Tube glijbaan, Adventure Island & waterpistolen
  • Animatie met Bultje het Konijn & Meeleeftheater
  • Indoor speelparadijs Giga Konijnenhol
1

Bekijk locatie op google maps

Artikelen & tips van de redactie
Youpi! Lodge en Prinsessenbehandeling  @ Beerze Bulten

Youpi! Lodge en Prinsessenbehandeling @ Beerze Bulten

Journaliste Shari Pieneman checkte samen met haar twee nichtjes, Beau (5) en Belle (2,5) de Youpi! Lodge op kindercamping Beerze Bulten. Hier beleefden zij het ultieme Youpi! De Poepie gevoel en ondergingen zij een super-de-luxe prinsessenbehandeling in de wellness.