7-daagse actieve vakantie in Spindleruv Mlyn

  • Verblijf in gezellig pension in Spindleruv Mlyn
  • Mountainbiketocht in de bergen
  • Raften en zwemmen in een rivier

Vind de beste prijs voor 7-daagse actieve vakantie in Spindleruv Mlyn

Over 7-daagse actieve vakantie in Spindleruv Mlyn

Zin in een actieve familievakantie? Deze reis is zowel voor de durfal als voor degene die rustig aan wil doen, zeer geschikt! Ga actief aan de slag in en rondom Spindleruv Mlyn, een toeristisch aantrekkelijk plaatsje 15 km ten noorden van Vrchlabi.

Kinderactiviteiten

Programma (onder voorbehoud) van de 7-daagse reis:

1e dag aankomst (dagelijks mogelijk)
Aankomst in Spindleruv Mlyn
U maakt op eigen gelegenheid kennis met het prachtige bergdorpje Spindleruv Mlyn. Er is een rodelbaan, aquacentrum en midgetgolfterrein, winkels en vele gezellige restaurants. Het restaurant Locale Friuli midden in het centrum kunnen wij bijvoorbeeld van harte aanbevelen. Na de kennismaking met dit bergdorpje kunt u de dag afsluiten met een bezoek aan de wellness van dit hotel

2e dag
Vandaag gaat u met een fiets/step (road scooter) de omgeving van Spindleruv Mlyn verkennen op een tijdstip wat u bevalt. U wordt naar de start van de track gebracht en gaat op eigen gelegenheid deze tocht ondernemen in Spindleruv Mlyn. (geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar)

3e dag
10.00 uur. Vandaag gaan we op eigen gelegenheid naar de bekende Labska dam in Spindleruv Mlyn en benutten we de kabelbaan, seilen we ab en beklimmen we de dam. Het doel vandaag is om op een ontspannen manier kennis te maken met zwaartekracht. Inclusief: Instructeur en materiaal.

4e dag
Vertrek 09.00 uur
We gaan op eigen gelegenheid naar Dvur Kralove een plaatsje 48 km van Spindleruv Mlyn. Hier gaan we samen met een instructeur gebruik maken van een groot touwpark circuit en brengen we erna een bezoek aan de prachtige dierentuin van Dvur Kralove.
Inclusief: Instructeur bij het touwpark, entree touwpark en entree dierentuin)

5e dag
Archery/handboogschieten op eigen gelegenheid en op een tijdstip wat u bevalt. U krijgt voor een half uur een uitrusting ter beschikking waarmee u met pijl en boog kunt schieten op een daarvoor bestemd terrein. Inclusief: uitrusting

6e dag
Vandaag gaat u op eigen gelegenheid naar Mala Skala, een stadje aan de Jizera, vanwaaruit prachtige wandel- en kano tochten te maken zijn. Het ligt 55 km van Spindleruv Mlyn net iets ten noorden van Turnov aan de E 10 en behoort nog net bij het Boheems Paradijs. Dé trekpleister van Mala Skala is de boven op het rotsmassief gebouwde gotische burcht Vranov Pantheon waarvan je een prachtig uitzicht hebt over de omgeving. Bij deze activiteit ga je zelfstandig met een kano voor minimaal 2 max. 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen tot 10 jaar van Mala Skala naar Dolanky. Per taxi wordt je van Dolánky naar Mala Skala weer terug gebracht. Een mooie ontspannen dag op de rivier, omgeven door de prachtige beschermde natuur van het Tsjechische Paradijs. Ideaal ook geschikt voor gezinnen met kinderen en super leuk om te doen.

7e dag
Dag ter vrije besteding.

In de buurt

Reviews 0

Deze accommodatie heeft nog geen reviews

Vind de beste prijs voor 7-daagse actieve vakantie in Spindleruv Mlyn

Foto's 4

Door jou bekeken

7-daagse actieve vakantie in Spindleruv Mlyn

Accommodatie