Tsjecho Reizen Rondreis L - 15 dagen

  • 15-daagse rondreis door Tsjechië
  • Logeren in drie verschillende accommodaties
  • Gevarieerd programma in de buitenlucht

Vind de beste prijs voor Tsjecho Reizen Rondreis L - 15 dagen

Een avontuurlijke rondreis door Tsjechië met het hele gezin

Deze 15-daagse familierondreis van Tsjecho Reizen begint in het Reuzengebergte. Deze streek grenst aan Polen, 125 km ten noorden van Praag. Het hoogste punt is de Snezka in Pec pod Snezkou (1602 m hoog) en het laagste punt ligt op 263 m. In Pec pod Snezkou is een relaxpark voor de kids, een zomer rodelbaan en een monkeypark! Het Reuzengebergte heeft perfecte mogelijkheden om leuke activiteiten te ondernemen, zoals wandelen en mountainbiken. Er zijn 27 fietsroutes uitgezet met een totale lengte van 400 km. Leuke uitstapjes zijn te maken naar de schitterende zandsteenformaties 'Adrspach'. De dierentuin in Dvur Kralove en het openlucht- en binnenzwembad in de historische stad Trutnov (met glijbanen, beach volley, mini golf en kinderspeeltuin) zijn leuke trekpleisters voor het hele gezin. En in Liberec vind je in het bekende centrum 'Babylon' een thematisch aquapark met zwembaden, glijbanen en andere waterattracties. 

Twee nachten Praag

Een bezoek aan de hoofdstad van Tsjechië, Praag, mag natuurlijk niet ontbreken. Stap op de klassieke rode tram, maak een boottocht of ga met de rodelbaan en spot dieren in de dierentuin. 

Zeven nachten Zuid-Bohemen

De laatste week van de familierondreis breng je door in Zuid-Bohemen. Het natuurbeschermde gebied 'Sumava' is zeer gevarieerd en bestaat afwisselend uit een ruig landschap met bossen, velden, rivieren, meertjes, heuvels en bergen. De rivier Moldau ontspringt hier en verbreedt zich tot het prachtig gelegen Lipno meer, waar je in de zomer heerlijk kunt zonnen, zeilen, visen, waterfietsen en bootje varen. In Lipno nad Vltavou is een rodelbaan, overdekt aquapark, stoeltjeslift en leuke boulevard met winkeltjes en restaurantjes te vinden. Karten kan in Frymburk. Of maak een kano- of rafttocht naar onder andere Rozmberk nad Vltavou of Cesky Krumlov. 

Je logeert op drie verschillende plekken tijdens deze rondreis.

In de buurt

Reviews 0

Deze accommodatie heeft nog geen reviews

Vind de beste prijs voor Tsjecho Reizen Rondreis L - 15 dagen

Door jou bekeken

Tsjecho Reizen Rondreis L - 15 dagen

Accommodatie