Vakantiepark Lakeside Village

  • Unieke ligging direct aan het Lipnomeer
  • Beachbar, beachvolley en watersporten voor de deur
  • Kindvriendelijke uitstapjes als dierentuin, kastelen & wandeltochten

Vind de beste prijs voor Vakantiepark Lakeside Village

Over Vakantiepark Lakeside Village

Op zoek naar een droompark? Die heb je hier gevonden! Vakantiepark Lakeside Village beschikt over alle ingrediënten voor een fantastische vakantie met het hele gezin. Dit park is direct gelegen aan het Lipnomeer, vanuit het luxe vakantiehuis duiken de kids zo het stuwmeer in. Kanoën, kajakken, een bootje huren, hier is aan waterpret echt geen gebrek. Vakantiepark Lakeside Village bevindt zich in een prachtige omgeving, bomvol leuke kindvriendelijke uitjes. De avontuurlijke dag kan s’avonds worden afgesloten met een lekker hapje in het restaurant met terras en beachbar aan het water.                                                                                                               

Kinderactiviteiten

De kids zullen zich geen minuut vervelen tijdens het verblijf in Vakantiepark Lakeside Village. Met het Lipnomeer op steenworp van de huisjes kunnen zij zich de hele dag vermaken in en op het water. Huur bijvoorbeeld een kano en ontdek al peddelend de prachtige omgeving. Ook buiten het park is er genoeg te doen voor kids. Wat dacht je ervan om ze mee te nemen naar een heus kasteel, waar ze zich voor eventjes een echt prinsje of prinsesje voelen. Zit het weer een keertje niet mee? Geen probleem vakantiepark Lakeside Village beschikt over zowel een in- als outdoor kinderspeelplaats.

Unieke ligging direct aan het Lipnomeer, aan zwempret dus geen gebrek.

Het meest unieke aan vakantiepark Lakeside Village is toch echt wel de ligging direct aan het Lipnomeer. Je kunt zo vanuit bed het verfrissende stuwmeer inrollen. Het Lipnomeer voor de deur is niet alleen super leuk, maar ook een lust voor het oog. Vanaf de veranda kijkt u zo uit op het mooie levendige stuwmeer. Spelende, lachende kinderen, de weerkaatsing van de zonnestralen op het water. Met het Lipnomeer voor de deur zal het uitzicht nooit doen vervelen.                                                    

Beachbar, beachvolley en watersporten voor de deur

De unieke ligging direct aan het water maakt tal van leuke watersporten mogelijk. Surfen, kanoën, waterfietsen, het kan hier allemaal. Genoeg leuke manieren om het meer mee te verkennen dus. Ook voor de deur is de mogelijkheid om mee te doen aan beachvolley. Na al dat plezier in de warme, zon, zal er vast wel behoefte zijn aan een lekker koel drankje. Daarvoor kun je bij de beachbar wel terecht. Na een paar verkoelende slokken kan de fun weer volop doorgaan.

Kindvriendelijke uitstapjes; dierentuin, sprookjesachtige kastelen, avontuurlijke wandeltocht

Niet alleen in vakantiepark Lakeside Village is het voor kids geweldig, maar ook buiten het park is er genoeg leuks te doen. Zo bevindt er zich dichtbij een dierentuin en een tof boomkroonpad, waar de kids als aapjes tussen de toppen van de bomen kunnen lopen. Tsjechië is overigens een echt kastelenland, de meest prachtige kastelen zijn hier te vinden. Wat zullen de kids onder de indruk zijn wanneer ze zo’n sprookjesachtig kasteel instappen..

Faciliteiten

Kinderbedje
Bootjes/kano/kajak te huur
Restaurant met beachbar aan het water
Volop zwemmogelijkheden
Supermarkt op het park
Hond toegestaan
Fiets/e-bike verhuur
Vissen toegestaan met vergunning
Wellness & sauna
In-en-outdoor kinderspeelplaats
Uitzicht op het Lipnomeer
Parkeren bij het huis
Gratis wifi

In de buurt

Reviews 0

Deze accommodatie heeft nog geen reviews

Vind de beste prijs voor Vakantiepark Lakeside Village

Foto's 6

Door jou bekeken

Vakantiepark Lakeside Village

Accommodatie