Quintin griezelt in Heksendoorn

Quintin griezelt in Heksendoorn

We kregen een uitnodiging om Hellendoorn te checken dat de hele maand oktober is omgetoverd tot Heksendoorn! En lekker griezelen dat vind ik vet gaaf, daarom wilden we natuurlijk graag een kijkje nemen!

Hellendoorn is Heksendoorn!
Ik ging samen met mijn vriend Pim en mijn broer en zijn vriend Wut. Op de posters voor de ingang van het park stonden griezelige heksen, we kregen er nog meer zin in en konden niet wachten om naar binnen te gaan.

Vogelverschrikkers vinden
We startten ons griezelavontuur in het doolhof. De vogelverschrikker bij de ingang vertelde ons dat er nog drie vogelverschrikkers verstopt zaten tussen de strobalen en de pompoenen, waarvan eentje met een verrassing. Die wilden we natuurlijk zo snel mogelijk zien te vinden. We klommen daarom eerst op de uitkijktoren om de situatie goed te bekijken. En dat hielp, want binnen no-time hadden we de buit te pakken. Volgens de vogelverschrikkers hadden wij een record tijd weten te halen! We zullen niet verklappen wat de verrassing was, maar dat ie lekker is, dat is een ding wat zeker is! 

Spooky Spookhuis
Daarna gingen we naar de Discovery Club, die nu is overgenomen door allemaal griezels. We dachten dat het wel mee zou vallen en waren echt niet bang, maar bij de ingang begonnen we wel een beetje te twijfelen. Een zwarte heks stond bij de ingang van het spooky spookhuis en ze zag er niet bepaald vrolijk uit. Ik liet fijn Wut voorop lopen! Het engste was wel de vrouw die we in de eerste gang tegenkwamen. Ze zast vastgebonden op een stoel en krijste angstaanjagend terwijl  haar lichaam alle kanten op schokte. Pim was superbang en Wut hield hem vast om hem gerust te stellen. Maar dat hielp niet echt want we werden achterna gezeten door donkere gedaanten zonder gezicht. Om buiten te komen moesten we ook nog eerst een donkere kelder doorwandelen. In deze gang jaagde een heks die uit een bloederige keuken sprong ons de stuipen op het lijf en we werden belaagd door een knettergekke beul. Aan het einde van het spookhuis ga je wel lekker lasergamen zoals altijd. Alleen was het nu wel veel enger, want je hebt heel tijd het gevoel dat de heksen en andere engerds je nog steeds achtervolgen!

Huisdieren van de heks
In de winkel bij de ingang van het park wachtte ons nog een verrassing: de huisdieren van de heks. Zij heeft al haar dieren hier neergezet. Een megagrote wit met geel gevlekte wurgslang, grote harige vogelspinnen die megawebben spinnen, smerige kakkerlakken, schorpioenen en nog wat kleine giftige slangetjes. Overdag doen ze niet zoveel, maar net voor het park sluit komen ze allemaal uit hun schuilplaats te voorschijn en zie je ze echt van alles doen. Vet cool! 

Heksenmenu
De rest van de dag hebben we ons super vermaakt in de attracties zoals in de rioolrat. We zijn nog een keer het spookhuis in gegaan, al kostte het ons wel moeite om Pim nog over te kunnen halen. Voor we naar huis gingen kregen we nog een lekker Heksenmenu!

Deel sterren uit!

Ik geef Quintin griezelt in Heksendoorn:

Score: 5 sterren uit 1 beoordeling

Lees meer ▾
Artikelen & tips van de redactie
Tessa doet een Griezel tocht in het Stadshuis in Haarlem

Tessa doet een Griezel tocht in het Stadshuis in Haarlem

Laatst heb ik de griezel tocht gelopen in de kelders van het stadhuis in Haarlem. Het was heel erg spannend. Mijn broertje en ik mochten de grote deur openmaken die leidde naar de kelders...

Wilco in Hellendoorn

Wilco in Hellendoorn

Maandag 6 juli ben ik samen met mijn ouders en broertje naar Hellendoorn (Overijssel) geweest. Om 10.00 uur gaat het park open.

Damian bij de opening van Nickland in Movie Park Germany

Damian bij de opening van Nickland in Movie Park Germany

We waren uitgenodigd voor de Grand opening van Movie Park Germany en mochten lekker alle attracties uitproberen! De coolste nieuwste attractie vond ik de Splat-O-Sphere en de Avatar Air Glider.

Lukas in Het Land van Jan Klaassen

Lukas in Het Land van Jan Klaassen

Midden op het Achterhoekse platteland ligt Het Land van Jan Klaassen. Een te gek speelpark met tientallen speeltoestellen. Omdat ik net jarig was geweest mocht ik met mijn vader, moeder en tante mee om een dagje te dollen met Jan en zijn vrienden.

Yvet bij de grote kindertentoonstelling in Het Rijk van Heen en Weer

Yvet bij de grote kindertentoonstelling in Het Rijk van Heen en Weer

Ik ben naar de Grote kindertentoonstelling  in Het Rijk van Heen en Weer in het Museum voor Communicatie geweest.  Bij binnenkomst moest ik inchecken zodat ik onderweg in zes landen leuke spelletjes kon doen!

Frank in SEA LIFE Scheveningen

Frank in SEA LIFE Scheveningen

Als je aan de boulevard van Scheveningen bent dan kan je er niet omheen: SEA LIFE. Zo ook ik niet tijdens een lekkere shortbreak aan het strand.

Kimberley bij de premiere van de voorstelling 'Mummies' in het Omniversum

Kimberley bij de premiere van de voorstelling 'Mummies' in het Omniversum

8 oktober was het zover, de première van de voorstelling `Mummies`. Van te voren was ik erg benieuwd naar de grote schermen. Ik had nog nooit een film op grootbeeldscherm gezien en liet me dan ook verrassen.

Elserieke bij de premiere van Bratz the movie

Elserieke bij de premiere van Bratz the movie

Ik ben naar de premiere geweest van de film Bratz. Om half 1 begon de film. Het was een hele leuke film. Het gaat over 4 meiden Sascha, Yasmin, Cloe, en Jade (Bratz). Ze gaan voor het eerst naar de middelbare school.

Taco bij het kindercarnaval in Avifauna

Taco bij het kindercarnaval in Avifauna

Op zaterdagmiddag 13 februari 2010 was het weer feest voor alle kinderen tot 12 jaar in Alphen aan den Rijn & omstreken. Carnavalsvereniging ‘de Cascarvieten’ organiseerde haar jaarlijks terugkerende kindercarnaval in Vogelpark Avifauna.

Alles4Kidz: Apenkooien voor gevorderden

Alles4Kidz: Apenkooien voor gevorderden

Overlayer