Wilco in Hellendoorn

Wilco in Hellendoorn

Maandag 6 juli ben ik samen met mijn ouders en broertje naar Hellendoorn (Overijssel) geweest. Om 10.00 uur gaat het park open.

Doordat er onweer dreigde en het heel warm was, stonden er geen lange wachtrijen voor de attracties. Bij de kassa konden we zo doorlopen en dan begint het avontuur ook direct.

Mijn dag begon met heerlijke frisse chocomelk en soesjes (ontvangst Ahoy).
Mijn ouders vonden de koffie met appeltaart zo lekker bij "Jammie Jammie".
Ook de w.c. 's zijn lekker schoon hier in het park. Alles is mooi opgeruimd en het personeel is bij iedere attractie is vriendelijk.

Party on

Toen kon het feest beginnen: Via de plattegrond die wij kregen( makkelijk!!!) wisten wij precies waar wij waren. Zo begonnen wij eerst bij de wildwaterbaan(Sungai Kalimantan), de donderstenen(kleine achtbaan) en terug naar de grote achtbaan; de Tornado. Pas op dat je stevig gaat zitten want mijn hoofd tuimelde alle kanten op! Via de Tornado waar ik wel een paar keer inging omdat er geen wachtrijen waren liepen wij naar de `WildWaterval`.Heerlijk verfrissend als het zo warm is!! Voordeel als het warm is: Veel water attracties op park Hellendoorn en ook is alles keurig aangelegd. `De Magie stralen`zijn een aanrader als je verkoeling wilt. 
Het doolhof vond ik niet zo! Maar ik kan ook niet even mooi vinden.
Via de `Wild waterval` waar ik op de foto kwam ging ik mij drogen in `Piraat Enterhaak`, een grote draaimolen en best eng. Ook `het Galjoen`en de `Montezuma`s Revenge` is de moeite waard.

Lekker snacken

Tussen de middag kregen wij het `Volle kracht vooruit Menu. Jammer dat er te weinig mayonaise bij zat! Maar....heerlijke patat!! En je kon het opeten op een mooi terras. Ook mooi dat er kortingsbonnen uitgegeven worden, vooral als je met een groot gezin op pad gaat!! Hellendoorn is niet zo groot maar je kunt er wel de gehele dag doorbrengen. Ook kun je show`s bijwonen zoals om 14.00 uur de show van kareltje en Jasmijn (half uurtje) en de piraten show die om 13.00 uur begint.Voor ijsjes en drinken is er voldoende te vinden en ook voor mensen die slecht ter been zijn, zijn er genoeg stoelen en bankjes.
Hellendoorn heeft ook steeds weer nieuwe thema`s zoals in de maanden Juli en Augustus gaat het over Piraten.
`De riool rat, Tornado, en Montezuma`s Revenge`is echt een aanrader voor de stoere jongens en meisjes. Gezellig met je ouders en broertjes is de `Wild Waterval`een aanrader. Als spion vondt ik `Discovery Club `mooi; Hier kun je gamen!! gaaf.

Conclusie van de spion

Als spion heb ik echt genoten! Ook omdat ik nu overal in kon en niet te lang hoefde te wachten (Maandag is toch een rustige dag) Wij vonden het een mooi, gezellig en avontuurlijk park.
Ik, mijn broertje en stiekem mijn moeder ook, vonden het jammer dat wij naar huis moesten, nu, dat wil al genoeg zeggen!!!
Oja, er was ook een hondje, die voor blinde geleide hond werd opgeleid! Hij was hier om aan de drukte van de mensen te wennen. Maar de eethuisjes denken ook aan de huisdieren met waterbakken.

Ik hoop gauw tot een volgende uitjes tocht!!! Nog een mooie vakantie 2009!!

Deel sterren uit!

Ik geef Wilco in Hellendoorn:

Score: 5 sterren uit 1 beoordeling

Lees meer ▾
Artikelen & tips van de redactie
Tessa doet een Griezel tocht in het Stadshuis in Haarlem

Tessa doet een Griezel tocht in het Stadshuis in Haarlem

Laatst heb ik de griezel tocht gelopen in de kelders van het stadhuis in Haarlem. Het was heel erg spannend. Mijn broertje en ik mochten de grote deur openmaken die leidde naar de kelders...

Damian bij de opening van Nickland in Movie Park Germany

Damian bij de opening van Nickland in Movie Park Germany

We waren uitgenodigd voor de Grand opening van Movie Park Germany en mochten lekker alle attracties uitproberen! De coolste nieuwste attractie vond ik de Splat-O-Sphere en de Avatar Air Glider.

Lukas in Het Land van Jan Klaassen

Lukas in Het Land van Jan Klaassen

Midden op het Achterhoekse platteland ligt Het Land van Jan Klaassen. Een te gek speelpark met tientallen speeltoestellen. Omdat ik net jarig was geweest mocht ik met mijn vader, moeder en tante mee om een dagje te dollen met Jan en zijn vrienden.

Yvet bij de grote kindertentoonstelling in Het Rijk van Heen en Weer

Yvet bij de grote kindertentoonstelling in Het Rijk van Heen en Weer

Ik ben naar de Grote kindertentoonstelling  in Het Rijk van Heen en Weer in het Museum voor Communicatie geweest.  Bij binnenkomst moest ik inchecken zodat ik onderweg in zes landen leuke spelletjes kon doen!

Quintin griezelt in Heksendoorn

Quintin griezelt in Heksendoorn

We kregen een uitnodiging om Hellendoorn te checken dat de hele maand oktober is omgetoverd tot Heksendoorn! En lekker griezelen dat vind ik vet gaaf, daarom wilden we natuurlijk graag een kijkje nemen!

Frank in SEA LIFE Scheveningen

Frank in SEA LIFE Scheveningen

Als je aan de boulevard van Scheveningen bent dan kan je er niet omheen: SEA LIFE. Zo ook ik niet tijdens een lekkere shortbreak aan het strand.

Kimberley bij de premiere van de voorstelling 'Mummies' in het Omniversum

Kimberley bij de premiere van de voorstelling 'Mummies' in het Omniversum

8 oktober was het zover, de première van de voorstelling `Mummies`. Van te voren was ik erg benieuwd naar de grote schermen. Ik had nog nooit een film op grootbeeldscherm gezien en liet me dan ook verrassen.

Elserieke bij de premiere van Bratz the movie

Elserieke bij de premiere van Bratz the movie

Ik ben naar de premiere geweest van de film Bratz. Om half 1 begon de film. Het was een hele leuke film. Het gaat over 4 meiden Sascha, Yasmin, Cloe, en Jade (Bratz). Ze gaan voor het eerst naar de middelbare school.

Taco bij het kindercarnaval in Avifauna

Taco bij het kindercarnaval in Avifauna

Op zaterdagmiddag 13 februari 2010 was het weer feest voor alle kinderen tot 12 jaar in Alphen aan den Rijn & omstreken. Carnavalsvereniging ‘de Cascarvieten’ organiseerde haar jaarlijks terugkerende kindercarnaval in Vogelpark Avifauna.

Alles4Kidz: Apenkooien voor gevorderden

Alles4Kidz: Apenkooien voor gevorderden

Overlayer