Airdreamer

Airdreamer

Kamperen maar dan wel met veel comfort. Dat kan in de Airdreamer van Vacanceselect. Dit is een vakantiecottage en tent in één! Beneden vind je het woonverblijf met compleet ingerichte keuken en badkamer en boven ervaar je het kampeergevoel in de slaapvertrekken! Er zijn maar liefst die slaaptenten dus je kunt hier met wel zes personen kamperen! Of moeten we zeggen glamperen, want dit wordt een echte glamping vakantie! 

Deel sterren uit!

Ik geef Airdreamer:

Score: 5 sterren uit 2 beoordelingen

Lees meer ▾
Top 2 Airdreamer
Camping Orlando in Chianti

Camping Orlando in Chianti ★ ★ ★

  • Glamping in een safaritent, Airdreamer of Bohemian Lodge
  • Op een bosrijke plek in het hart van Toscane
  • Gezellige kidsclub met mascotte Spotty
1
Camping Weekend

Camping Weekend ★ ★ ★ ★

  • Een van de mooiste plekjes aan het Gardameer
  • Super-de-luxe Airlodges met sanitair
  • Nederlandstalig animatieteam & spetterend kinderbad
2

Bekijk locatie op google maps

Meer inspiratie
Hybridelodge Clever

Hybridelodge Clever

Het comfort van een luxe stacaravan, maar toch het buitengevoel van een tent. Vacanceselect combineert ‘the best of both worlds’ met de unieke Hybridelodge Clever. Je vindt hem op geselecteerde adresjes in Italië en Kroatië. 

Stacaravan Exclusive

Stacaravan Exclusive

Kamperen, maar dan met glamour. Dat is een vakantie in de Stacaravan Exclusive van Vacanceselect. Met extra grote douche cabine, extra lange bedden en airconditioning.

Safaritent

Safaritent

Glamping met kinderen? In de Safaritent van Vacanceselect beleef je een echte kampeervakantie, maar dan met alle comfort en gemak en op bijzondere locaties.

Lodgesuite

Lodgesuite

Een bad op pootjes in de slaapkamer, veel romantiek en privacy, een sprookjesachtige sfeer en badkamer en keuken. Dat is de luxe Lodgesuite van Vacanceselect.

Cubesuite

Cubesuite

De CubeSuite van Vacanceselect lijkt van binnen wel een luxe hotelsuite! Ideaal voor een glampingvakantie met een kleintje, want er is een babybedje beschikbaar.

Airlodge

Airlodge

Slapen onder de sterren, twee verdiepingen, comfortabele bedden, een eigen terras én een badkamer en keuken. Dat is de Airlodge van Vacanceselect. Voor gezinnen die wel van een beetje luxe houden.