Familiehotel Rosenhof

  • Skiën vanaf het hotel
  • Kinderopvang vanaf 3 jaar
  • Ruime familiesuites

Vind de beste prijs voor Familiehotel Rosenhof

Familiehotel Rosenhof

Hotel Rosenhof is een familiehotel met veel comfort. Je verblijft in een mooie familiesuite met een aparte slaapkamer voor de kinderen en met ruimte voor een kinderbedje. Het hotel is zeer compleet voor het hele gezin met kinderclub, zwembad en wellness. De skiërs kunnen direct vanaf het hotel naar de skilift skiën.   

Kinderactiviteiten

De skischool ligt iets onder het hotel. Kinderen die nog niet of niet zo goed kunnen skiën, worden opgehaald door een sneeuwtreintje. Zo begint de les al leuk. Na de ochtendskiles gaat de kinderclub in het hotel open. Er een animatie met o.a. knutselen, spelletjes en kinderbios. Maar gewoon lekker spelen kan ook. De klimboom en het speelhuisje zijn zeer geliefd bij de kids. Het hotel heeft een overdekt zwembad met kinderbadje. Daarnaast is er een buitenzwembad waar je ook in de winter in kunt zwemmen.

Skigebied Kleinwalsertal

Het Kleinwalsertal ligt helemaal voorin Oostenrijk op de grens met Duitsland. Het skigebied bestaat uit 6 deelgebieden die grotendeels met elkaar verbonden zijn. Je kunt vanaf het hotel beginnen met skiën. Ook voor langlaufers en winterwandelaars is dit een mooi dal.

Faciliteiten

Restaurant
Baby- en kindervoorzieningen met o.a. kinderbedje, kinderstoel, babybadje, babyfoon, buggy, sleetje, kinderservies, aankleedkussen, luieremmer
Lift
Kinderopvangruimte met speelkamer, knutselkamer, speelterras
Parkeerplaats
Tafeltennis, tafelvoetbalspel, biljart, spelletjes
Zwembad binnen en buiten
Speeltuin
Wellness met sauna’s, infraroodcabine, solarium
Kinderopvang vanaf 3 jaar
Babysitservice
Baby- en kinderbuffet
Familiesauna
receptie
Verblijfsruimte met bar

In de buurt

Reviews 0

Deze accommodatie heeft nog geen reviews

Vind de beste prijs voor Familiehotel Rosenhof

Door jou bekeken

Familiehotel Rosenhof

Accommodatie