Pasen aanbieding

Pasen aanbieding

De leukste Pasen aanbieding voor gezinnen met kinderen vind je hier, want op de redactie van de Kids Vakantiegids hebben we alle Paasweekend aanbiedingen handig voor je op een rij gezet. Vergelijk deze leuke top 10 Paasaanbiedingen goed met elkaar en jou wacht zeker weten een heel vrolijke weekend weg met Pasen vol Paasplezier!

Top 10 Paasweekend aanbiedingen

Op zoek naar de beste Paasdeal voor gezinnen met kinderen? Hier vind je de tien reisorganisaties met de leukste en voordeligste aanbiedingen voor een vrolijk Paasweekend! 

1. Vakantiepark Beekse Bergen, incl. Extra card

Vakantiepark Beekse Bergen, Paasweekend inclusief de Extra Card. Hiermee kun je onbeperkt naar 7 dagattracties, waaronder het naastgelegen Safaripark Beekse Bergen. Boek een jungalow en je hebt de beste deal voor een vrolijk Pasen in Afrikaanse stijl!

2. Paasweekend aanbieding Vakantiepark Dierenbos

Paaseieren zoeken in het bos? Check de Paasweekend aanbieding van Vakantiepark Dierenbos. Incl. gratis Extra Card en 50% korting op de Paasbrunch voor Kids! Tip: Kidsbungalow Damhert.

3. Landal GreenParks Paasaanbiedingen tot 20% 

Landal Greenparks biedt in het Paasweekend tot 20% Paaskorting. Op de vakantieparken van Landal worden met Pasen allerlei gave Paasactiviteiten georganiseerd,

Bij Landal kunnen kids met Pasen paaskoekjes bakken en ook Bollo de Beer is van de partij!

4. Center Parcs, korting tot 15% + 5 gratis topics

Center Parcs is voor het extra lange Paasweekend nu met 15% vroegboekkorting + 5 gratis Toppings te boeken. Helemaal leuk: de paashaas is er zelf ook met Pasen!

5. Paasaanbieding Vakantiepark Slagharen 

Vier Pasen op vakantiepark Slagharen (pal naast attractiepark Slagharen), inclusief gratis en onbeperkt toegang tot het attractiepark met deze Paasweekend aanbieding naar Slagharen

6. FarmCamps Paasarrangement

Reserveer nu een Paasbest arrangement bij FarmCamps voor maar € 39,95 extra per tent. Inclusief ‘Fijn weer garantie’, heerlijke paasbrunch, samen eieren schilderen en eitjes zoeken op het erf van de boer.

7. Paasdeals van Vrij Uit 

Vrij Uit Paasdeals, Paasaanbiedingen op hotels en vakantieparken in heel Europa. Van een leuk hotel op Texel, vakantieparken met zwemparadijs in Duitsland tot aan adresjes in Engeland. 

8. Paas aanbiedingen Sprookjescamping

Kamperen met Pasen is voor jonge gezinnen helemaal leuk bij de Sprookjescamping. Keuze uit diverse Paas aanbiedingen!

9. Kamperen met Pasen op Roompot Campings, incl. Kooscard

Roompot Vakanties. Check de gave Paasaanbiedingen van Roompot Campings en vier Pasen bij een van de mooie parken en campings van Roompot!

10. Disney's Feestelijke verjaardagsaanbieding

Disney’s feestelijke verjaardagsaanbieding: tot 30% korting + kids t/m 11 jaar gratis

Dagarrangement Pasen

Hoef je niet zo nodig een heel Paasweekend erop uit, maar zie je een leuk dagje uit naar een all inclusive hotel met de Pasen wel zittten? Check dan het Pasen Dagarrangement van all inclusive hotel Preston Palace in Almelo (Overijssel). Voor €45,- kun je een hele middag zwemmen in het subtropisch zwemparadijs, naar de kermis, bowlen, midgetgolfen, chillen in het uitgaanscentrum en net zoveel eten (ook ijsjes!) en drinken als je maar wilt.  

Tip: meer leuke tips voor het Paasweekend vind je in het artikel Weekend weg met Pasen

Deel sterren uit!

Ik geef Pasen aanbieding:

Score: 5 sterren uit 5 beoordelingen

Lees meer ▾
Top aanbiedingen Pasen aanbieding
Beestachtig Paasweekend bij Beekse Bergen
Divers

Beestachtig Paasweekend bij Beekse Bergen

Verblijf het Paasweekend beestachtig bij Beekse Bergen. Overnacht in een gethematiseerde jungalow op Vakantiepark Beekse Bergen of op Safari Resort Beekse Bergen. Leef je uit met de paasactiviteiten van het animatieteam.

1
Beestachtig Paasweekend bij Beekse Bergen
Divers

Beestachtig Paasweekend bij Beekse Bergen

Verblijf het Paasweekend beestachtig bij Beekse Bergen. Overnacht in een gethematiseerde jungalow op Vakantiepark Beekse Bergen of op Safari Resort Beekse Bergen. Leef je uit met de paasactiviteiten van het animatieteam.

2
Overlayer