Alton Towers Engeland

Slagharen Miracle of Lights arrangement

Slagharen Miracle of Lights arrangement

Slagharen Miracle of Lights arrangement: 3 oktober t/m 2 november 2014, 2 nachten / 3 dagen. Inclusief toegang tot het attractiepark en Miracle of Lights cadeautje voor de kids. Nu vanaf € 145,-.

Aanbieding » V.a. 145,-

Familierondreis langs Vakantieparken, Engeland

Familierondreis langs Vakantieparken, Engeland

Boek nu een 'Best Deal' familierondreis door Engeland bij Buro ScanBrit en geniet voordelig van kindvriendelijke vakantieparkenparken, hoge kliffen, prachtige stranden en natuurparken.

Aanbieding » V.a.269,-

Alton Towers Engeland

Ga jij binnenkort op vakantie naar Engeland? Dan moet je bij het gaafste pretpark van Engeland zijn geweest; Alton Towers. Alton Towers Engeland is een fantastisch pretpark met te gekke attracties en een fantastisch waterpark vol supercoole glijbanen.

Foto’s en video’s

Alton Towers Engeland Alton Towers Engeland Alton Towers Engeland Alton Towers Engeland Alton Towers Engeland Alton Towers Engeland - Nemesis Alton Towers Engeland - plattegrond
beforenext

Deel deze pagina

Alton Towers Engeland

Alton Towers attractiepark
De attracties in Alton Towers zijn waarzinnig goed. Wil jij weten hoe het voelt om mega hoog de lucht in geschoten te worden of in een spookachtbaan te gaan. Bij Alton Towers pretpark weet je niet wat je ziet. Je kan de hele dag de super vetste attracties beleven. Wedden dat je er geen genoeg van krijgt? Veel attracties gaan over de kop; dus echt voor de daredevils!  Zweef ondersteboven in de ‘Oblivion’ of slinger heen en weer in een super gaaf schip. Natuurlijk is er ook gedacht dat de allerkleinsten onder ons; stap in een stoomtreintje die je het park laat zien of ga in een zweefmolen in de vorm van een paddenstoel. Wedden dat je het super gaaf vindt?

PS: ken je het verhaal van Sjakie en de chocoladefabriek? In Alton Towers is hier een echte attractie van! Deze attractie heet 'Charlie and the Chocolate Factory' en je ontmoet er Willie Wonka! Stap in een boot en (vaar over de chocoladerivier) langs allerlei gekke fabriekshallen waar het verhaal van Sjakie en de chocoladefabriek tot leven komt!

Alton Towers waterpark
Alton Towers heeft een overdekt waterpark: Cariba Creek. Het waterpark – met volop zwem- en speelmogelijkheden, waterglijbanen en veilige kinderplekjes – is het hele jaar open en heeft een aparte toegangsprijs. Leef je uit in een fantastisch waterpark waar jij de hele dag kan spelen. Roetsj van spectaculaire glijbanen of neem een duik in één van de vele zwembaden. 

Accommodaties Alton Towers
Naast een gave dag in het Alton Towers pretpark is het natuurlijk ook leuk om Alton Towers meerdere dagen te bezoeken. Als je een nachtje - of zelfs meerdere dagen - wilt verblijven in het Alton Towers hotel of in een hotel in de buurt iets voor jou!

Alton Towers hotel
In het Alton Towers hotel - die speciaal gebouwd is voor het pretpark Alton Towers - kan jij een magische nacht doorbrengen. Slaap in een bed die is gemaakt als een trein of wat dacht je van een kamer in de stijl van het strand.

Accommodatie in de buurt van Alton Towers
In de buurt van Alton Towers kan je goed overnachten in diverse accommodaties. Zo heeft Buro Britain de kindvriendelijke vakantiewoningen Tilwords Woods in Farnham. Dit kleinschalige, kindvriendelijke vakantiepark ligt op slechts 17 minuten rijden van Alton Towers. 

Praktische informatie

- Hoe kom je in Alton Towers? Neem een retour Liverpool, vanaf het vliegveld rijdt er een bus naar Lime Street (het treinstation van Liverpool). Daar koop je een enkele reis Stoke-On-Trent.

- Verblijf je in het Alton Towers Hotel? Dan mag je voor de opening van het park al een uur het park in en genieten van alle attracties in Forbidden Valley. Bovendien mag je de rest van de dag bij enkele attracties langs de uitgang direct naar binnen en krijg je de beste zitplaatsen bij shows.

- de meeste attracties hebben een single riders line, dit scheelt heel veel in wachttijden! Nadeel is natuurlijk dat je naast iemand komt te zitten die je waarschijnlijk niet kent.

- je kunt een grote plastic beker frisdrank kopen die je onbeperkt kunt laten bijvullen op verschillende plekken in het park, handig!

Schrijf je nu in!

Schrijf je nu in!

Schrijf je nu in!

Vul je e-mail in en ontvang de leukste
Kids Vakantiegids tips!

Laat je inspireren!

Ik geef Alton Towers Engeland: Score: 5 sterren uit 3 beoordelingen