Center Parcs Het Heijderbos

  • Op Jungle avontuur in de Jungle Dome
  • Raften op de snelste wildwaterbaan
  • Verblijf in een kindercottage of Jungle Cabana
Door Detectives goedgekeurd
Door Detectives goedgekeurd

Deze adresjes zijn door onze Detectives gecheckt & goedgekeurd!

Over Center Parcs Het Heijderbos

Vakantiepark Het Heijderbos: voor ieder wat wils!

Watterratjes plonsen zich suf in het subtropische zwembad, worden echte dierenvriendjes op de kinderboerderij en weten van geen ophouden in de Jungle Dome. Wil je meer actie? Ga dan een stukje klimmen, wild water raften, abseilen, handboogschieten of paardrijden. En Het Heijderbos heeft de snelste wildwaterbaan van alle Center Parcs parken! Vervelen is niet toegestaan! Ook in de omgeving vind je heerlijke natuur, zoals bossen en heiden om coole wandelingen te maken.

CenterParcs beschikt over meer dan 25 vakantieparken, verspreid over de mooiste regio's in vier landen: Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Ontdek de meest kindvriendelijke parken van CenterParcs in Nederland & lees meer informatie over CenterParcs!

Kinderactiviteiten

Wat wil jij later worden? Met het Wannabe acitiviteitenprogramma van Center Parcs kun je het vast een dagje uitproberen. Want hier word je omgetoverd tot je favoriete idool! Beleef hoe het is om een brandweerman, boer of topmodel te zijn! Dit programma is speciaal voor kids van 4 t/m 12 jaar. Voor kids vanaf 8 jaar is er de Cool Factor Missie. Ben jij een echte waaghals? Voer de bloedstollende opdrachten uit en kraak de geheime code! Na een heerlijke dag spelen slaap je als een roosje na het voorleesuurtje. Maar ook aan de kleintjes is gedacht. Voor hen is er het Kiddies programma. Met veilige activiteiten, zoals knutseluurtje, kleuren en spelletjes spelen! 

Chill voor tieners

Speciaal voor tieners worden er gave activiteiten op het vakantiepark georganiseerd. Je kan lekker chillen met je nieuwe vakantievrienden in de HangOut, meedoen aan de coole workshops als beats leren mixen & graffiti spuiten op de Center Parcs Academy en je skills tonen met je eigen muziek op de outdoor DJ Booth of je voetbalkunsten met de interactieve voetbalmuur. Ben jij een ware avonturier? Beleef dan megagrote adrenaline kicks met avontuurlijke activiteiten als waterskiën, klimmen en met de Tower Jump speciaal voor tieners van 12 -17 jaar (vrije val vanuit de toren). 

Waterpret

Echte waterratten gaan naar Center Parcs. Want hier heb je het subtropische zwembad Aqua Mundo! Spring tussen de golven in het golfslagbad en geniet van nog veel meer spetterende attracties. Wist je dat... Center Parcs Heijderbos de snelste wildwaterbaan heeft van alle Center Parcs parken! Aqua Mundo biedt daarnaast tal van activiteiten voor kinderen, zoals baby-zwemmen, superleuke watergames en het Kinder-doe-bad.

Jungle Dome

Het Heijderbos heeft een uniek stukje tropen midden in Limburg! In het overdekte Jungle Dome vind je tropische bloemen, planten en echte exotische vogels! Volg een spannend touwenparcours en overnacht in de Jungle Lodge; een unieke belevenis. Jungle Dome is in samenwerking met het Wereld Natuur Fonds opgezet en is super leerzaam!

Faciliteiten Het Heijderbos

Diverse winkels
Huifkartochten
Kiddies Programma (0 t/m 3 jaar)
Tafeltennis
Subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo
Manege direct naast het park gelegen
Wannabe kinderactiviteitenprogramma
Biljart
Jungle Dome met Jungle Expedition
Subtropisch zwemparadijs
Zonnebanken
Bowling
Voorleesuurtje
Sauna
Speelhal House of Games
Kinderboerderij
Stoombad
Basketbal
Kinderspeelplaatsen
Tennis
Klimmen
Babyfaciliteiten
Sport Center
Abseilen
Kinderstoel
Restaurants
Minigolfbaan Adventure Golf
Kinderbedje
Cafés
Zip Wire, kabelbaan
Kids Klub
Supermarkt
Verhuur fietsen, fluisterboten en waterfietsen
Kinderbingo

In de buurt van Het Heijderbos

Reviews 2 Het Heijderbos

Kindvriendelijkheid8.5

Ligging9

Accommodatie9.5

Kinderanimatie9

Waterpret9

Familieactiviteiten9

Totaalcijfer
9

"Supergaaf"

Wij hebben met 4 kids overnacht in de Jungle Dome in een echte Jungle Lodge, pal naast het Flamingo reservaat. Je waant je hier echt in de jungle en als de deuren sluiten voor het dagpubliek is het voor de kids helemaal leuk. Slingeren aan touwen, van steen tot steen over de rivier springen en zelf je vis bakken op de barbecue. 's-ochtends ontbijt je samen met een tamme Toekan en kunnen de kids meedoen aan het Wannebe a ranger programma die ze alle ins en outs over de jungle leert.

Marlotte

"Mooi park"

Mooi park. Plaza iets minder gunstig ingericht i.v.m. de vijvers en vissen. Snelle wildwaterbaan.

bregje mouwen

Foto's 22 Het Heijderbos

Door jou bekeken

Center Parcs Het Heijderbos

Accommodatie