Meivakantie 2018

Meivakantie 2018

Op zoek naar een leuke meivakantie met de kinderen? Wij zetten de leukste meivakantie aanbiedingen alvast voor je op een rij! Van leuke meivakantie tips in Nederland tot aan meivakantie aanbiedingen vol zon, zee en strand of een flinke dosis avontuur.  Lees meer

Deel sterren uit!

Ik geef Meivakantie 2018:

Score: 3 sterren uit 34 beoordelingen

Lees minder ▴

Top aanbiedingen Meivakantie 2018

Landal Meivakantie
Tot 35% korting

Landal Meivakantie

Geniet van de meivakantie aan het strand of in de bossen, op een van de gezellige parken van Landal GreenParks. Boek nu je meivakantie voor 2019 (periode 27 april - 5 mei) en geniet!

1
Meivakantie bij Vakantiepark Dierenbos
Divers

Meivakantie bij Vakantiepark Dierenbos

Geniet deze meivakantie van het lentezonnetje, een bosrijke omgeving vol bosdieren en heerlijke arrangementen op Vakantiepark Dierenbos. Verblijf nu 3 nachten in de coole Boomhut Koekoek vanaf € 278,- (all-in prijs)

2
Meivakantie aanbieding Beekse Bergen
Diverse Mei aanbiedingen

Meivakantie aanbieding Beekse Bergen

Boek nu een meivakantie aanbieding bij Vakantiepark Beekse Bergen, inclusief gratis toegang tot 7 dagattracties, waaronder het naastgelegen Safaripark en Speelland Beekse Bergen. Bv. 4 dagen vanaf € 298,- (all-in prijs)

3
Last minute Neckermann Aquamania
Diverse aanbiedingen

Last minute Neckermann Aquamania

Last Minute Neckermann Aquamania familiehotels met Waterparken (min. 5 glijbanen) in Turkije, Spanje, Griekenland, Portugal, Marokko, Tunesie, Verenigde Arabische Emiraten en Egypte. 

4

Artikelen & tips van de redactie

Meivakantie Nederland

Meivakantie Nederland

Vier je meivakantie in Nederland en geniet volop van het voorjaar! Geniet van de eerste zonnestralen aan het strand, dartel als een lammetje door het groen of wandel door de poorten van de pretparken die weer open zijn. 

Meivakantie activiteiten

Meivakantie activiteiten

Jaaa, meivakantie! De zon schijnt weer, de vogeltjes fluiten... Perfect dus om er lekker op uit te trekken met de kids! We hebben de allerleukste meivakantie activiteiten en tips voor 2018 vast voor je geselecteerd.

Meivakantie zonvakantie

Meivakantie zonvakantie

Wil jij in mei al van heel veel zon genieten? Boek dan een meivakantie zonvakantie naar Turkije, Spanje, of Griekenland en geniet in het voorjaar al van zon, zee en strand! Kids Vakantiegids heeft deze zonnige bestemmingen voor je uitgelicht.

Meivakantie Spanje

Meivakantie Spanje

Naar de zon in de meivakantie 2016? Spanje is de plek! In dit zuid-Europese land is het in het voorjaar namelijk al lekker warm en zonnig. Op deze pagina vind je de leukste regio's voor een meivakantie Spanje, plus de meest kindvriendelijke accommodaties.

Meivakantie Mallorca

Meivakantie Mallorca

Deze meivakantie naar Mallorca? Goed idee, want op het Spaanse eiland is het in het voorjaar al lekker warm! Daarnaast vind je er ook te gekke kindvriendelijke hotels. Je vindt hier de leukste hotspots voor een meivakantie op Mallorca.

Meivakantie Menorca

Meivakantie Menorca

Ook het Spaanse eiland Menorca is superleuk voor een meivakantie met je kids. In het voorjaar geniet je er al van temperaturen van boven de 20 graden! Vooral onder gezinnen met kleine kids is het eiland populair. Alle tips op een rij.

Meivakantie last minute

Meivakantie last minute

Bedenk je je vlak voor de meivakantie dat je er toch nog wel heel graag even tussenuit wilt met de kids? Check dan de meivakantie lastminutes! Wij hebben de meest kindvriendelijke last minute vakanties alvast voor je op een rij gezet. 

Meivakantie Egypte

Meivakantie Egypte

Lekker naar de zon in de meivakantie 2018? Egypte is een super vakantiebestemming voor het hele gezin met in mei al warme temperaturen! Dus zie je een flinke dosis zon, zee en strand in de meivakantie wel zitten, check dan onze Egypte tips.

Ibiza meivakantie

Ibiza meivakantie

Samen met je kids naar Ibiza? De meivakantie is een prima moment voor een fijne zonvakantie naar het Spaanse eiland. We lichten op deze pagina de verschillende toeristische regio's uit en tippen je daarbij de leukste hotels voor een meivakantie op Ibiza!

Meivakantie aanbiedingen 2018

Meivakantie aanbiedingen 2018

Alle meivakantie aanbiedingen voor gezinnen in een keer checken? Kids Vakantiegids heeft de nieuwste en leukste acties alvast voor je in kaart gebracht. Zo kun je extra voordelig genieten van je meivakantie met de kinderen!  

Meivakantie Turkije

Meivakantie Turkije

In de meivakantie naar Turkije met kinderen? In dit artikel vind je per regio de echte vakantiehotspots en geven we je tips voor de leukste kindvriendelijke uitjes en accommodaties in de meivakantie.

Overlayer