Aanbiedingen meivakantie 2021

1 Tot 30% Meivakantie korting | Landal

Tot 30% Meivakantie korting | Landal

Boek een verblijf bij Landal GreenParks tussen 23 april t/m 9 mei 2021 en profiteer van meivakantiekorting tot 30%. Geldig op één van de ruim 90 parken in de natuur met comfortablee accommodaties en aantrekkelijke omboekgaranties.

Landal GreenParks - Tot 30% korting
Boek nu »
2 Vroegboekkorting tot 60% bij Roan

Vroegboekkorting tot 60% bij Roan

Wanneer je nu de vakantie voor 2021 boekt bij Roan kun je je reis volledig kosteloos annuleren en of wijzigen tot 1 februari 2021! En je hoeft slechts €99 aan te betalenIn de meivakantie boek je nu tot wel 60% korting!

Roan - Tot 60% korting!
Boek nu »
3 Tot wel 20% korting bij De Leistert

Tot wel 20% korting bij De Leistert

Boek nu buiten de schoolvakanties en ontvang tot wel 20% korting op je vakantiebungalow op Recreatiepark de Leistert. Binnen de schoolvakanties profiteer je van 10% vroegboekkorting.

Recreatiepark de Leistert - Tot 20% korting
Boek nu »
4 50% Kids Vakantiegids Knalkorting!

50% Kids Vakantiegids Knalkorting!

Nu tot wel 50% korting op een verblijf op Camping Borken am See met de Kids Vakantiegids knalkorting! De actie is geldig voor aankomende meivakantie op een stacarvan op de camping. Voor een week betaal je slechts €262,50 i.p.v. €525

Camping Borken am See - Tot 50% korting
Boek nu »
5 Tot € 300 korting pp op je Meivakantie | Sunweb

Tot € 300 korting pp op je Meivakantie | Sunweb

Ga voor quality time met het hele gezin op een zonnige bestemming in de meivakantie. Bij Sunweb boek je de avontuurlijke Xperience vakanties met familieactiviteiten en animatie nu met vroegboekkorting tot € 300 p.p. en met omruilgarantie.

Sunweb - Tot € 300 vroegboekkorting pp
Boek nu »
6 20% meivakantie korting | Center Parcs

20% meivakantie korting | Center Parcs

Boek nu je meivakantie bij Center Parcs met 20% korting + activiteiten cadeau + gratis voorkeursligging. Inclusief verblijf in gezellige cottage en onbeperkt toegang tot subtropische Aqua Mundo en animatie voor kids. 

CenterParcs - 20% korting
Boek nu »
7 Meivakantie | Beerze Bulten

Meivakantie | Beerze Bulten

Ga voor een gigagave meivakantie bij Beerze Bulten. Je boekt 7 dagen al vanaf € 215,00, incl. onbeperkt toegang tot het Giga Konijnenveld, speelparadijs, binnen- en buitenbad en deelname aan het coole animatieprogramma met nieuwe musical.

Beerze Bulten - v.a. € 215,00
Boek nu »
8 Meivakantie bij Vakantiepark Dierenbos

Meivakantie bij Vakantiepark Dierenbos

Boek je verblijf op Vakantiepark Dierenbos en profiteer van de Extra Voordelen. De prijzen zijn inclusief AttractiePas waarmee je gratis toegang krijgt tot Beekse Bergen, Dierenrijk en ZooParc. 

Vakantiepark Dierenbos - Diverse aanbiedingen
Boek nu »