Rondreis met kinderen

52 Vakanties gevonden
Rondreis met kinderen
  • Grootste aanbod gezinsvakanties
  • Blogs, artikelen & reviews van de redactie

Met het hele gezin op avontuur 'on the road'? Boek dan een kindvriendelijke rondreis! Kinderen vinden rondreizen helemaal geweldig; vooral in avontuurlijke landen als Schotland of Egypte zullen ze hun ogen uitkijken. Maar waar vind je nu die ene rondreis die perfect bij jou en de kinderen past? Kids Vakantiegids tipt je de gaafste spots om samen te verkennen en zet op een rijtje welke reisaanbieders de leukste familie rondreizen hebben.

Meer inspiratie

Rondreis met kinderen

Rondreis Schotland met kinderen

Met het hele gezin op avontuur in het land van doedelzakken, kastelen en kilts? Schotland is hét land voor een stoere rondreis met de kids. Verken de Hooglanden, bezoek Harry Potter-kastelen..
Rondreis met kinderen

Rondreis Engeland met kinderen

Waar vind je alle ingrediënten voor een gave rondreis met de kinderen? Juist ja, Engeland! Het land is kindvriendelijk, avontuurlijk en heeft voor ieder wat wils; van ridderkastelen tot strand..
Rondreis met kinderen

Verre rondreizen met kinderen

Een verre rondreis met kinderen is very nice. Veel ouders vinden de lange vlucht en de jetlag een no go, maar de vliegreis is maar zó’n klein deel van je verre rondreis. Met de juiste ..

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van ( Reviews & ervaringen)

Door jou bekeken

Rondreis met kinderen

Thema