TUI SPLASHWORLD

De leukste waterpark hotels van TUI

125 Vakanties gevonden
  • Grootste selectie familievakanties
  • Met zorg geselecteerd door de redactie

SLEEP, SWIM, SLIDE, REPEAT! Een SPLASHWORLD vakantie van TUI is de droom van ieder waterratje. Duizelingwekkende slides, giga golfslagbaden en indrukwekkende piratenschepen. Als je kiest voor een aquapark vakantie met het SPLASHWORLD label van TUI ben je gegarandeerd van dagenlange waterpret voor jong en oud. Terwijl de oudere kids zich ter aarde storten in een bloedstollende Kamikaze, gaan kleuters op zoek naar verborgen waterschatten in het Piratenschip en spetteren de allerkleinste waterratjes in het ondiepe peuterbadje. SPLASHWORLD betekent waterpret voor de hele familie. 

Verhalen die je wilt lezen 4

Blog

Designed for you - De leukste vakantieconcepten van TUI

Blog

Super spetterpret met TUI Splashworld

Blog

Don’t worry, Live Happy - Ontdek de Live Happy Sale van TUI

Blog

7x genieten in deze Atlantica Hotels & Resorts

1

SPLASHWORLD TUI: Splash-taculaire vakanties!

Wat is er voor kids nu leuker dan de héle dag kunnen spelen en spetteren in een supercool waterpark! En stiekem vinden ouders het ook best leuk om van de hoogste en spannendste glijbanen te roetsjen of te chillen in de Lazy River of te spetteren bij de waterspeelzone. Ben jij zo'n type dat na een dag nóg niet het water uit is te krijgen? En wil jij niets anders dan zwemmen, zonnen en sliden bij je hotel? Dan zijn de TUI SPLASHWORLD-vakantieadresjes jouw place-to-spetter! Bij de hotels met het SPLASHWORLD label heb je tijdens de duur van je verblijf onbeperkte gratis toegang tot het spetterend waterpark op loopafstand van je hotelkamer. Check deze spetterende hotels! 

2

SPLASHWORLD Globales Bouganvilla

Met SplashFactor 9 hoort SPLASHWORLD Globales Bouganvilla op het Spaanse eiland Mallorca tot de toppers binnen de Splash-tactulaire SPLASHWORLD vakantietoppers. Als gast heb je gratis en onbeperkt toegang tot het spetterende waterpark met waterpret in attracties in alle soorten en maten, voor alle leeftijden en alle lengtes. Check de kronkelglijbaan, slide van de snelle glijbanen (tip: met je zwembroek tussen je billen ga je nog harder!) en de multi-lane glijbaan en test je stalen zenuwen in de tube glijbaan en de boomerang. Spetter met de kleinsten in het waterspuitpark en schuifel van de miniglijbanen. Net zo vaak en net zo lang als jij wilt! Iedere vakantiedag opnieuw! 

3

SPLASHWORLD Aqualand Village

Op het Griekse eiland Corfu scoort SPLASHWORLD Aqualand Village zelfs een dikke 10 op de SplashFactor-meter! Met 4 kronkelglijbanen, 4 snelle glijbanen, 1 multi-lane glijbaan, 4 tube glijbanen, 1 golfslagbad, 1 lazy river, 1 kids waterspuitpark (vanaf 2 jaar tot 8 jaar) en 1 kids miniglijbanenpark (vanaf 4 jaar) is dit hotel een waterwalhalla voor grote en kleine waterratjes! Waterpark Aqualand ligt pal naast het hotel en biedt jou maar liefst 75.000m2 waterpret met 26 zwembaden en 23 glijbanen! En dat allemaal gratis en onbeperkt als gast van het hotel. Bounce er dus lekker op los in het bouncing castle, trotseer de hoge golfen in het golfslagbad, dobber door de Lazy River, waan je in Pirate Adventure en test je adrenalineskills in de Multi Hill Kamikazes! 

4

SPLASHWORLD THe Valle Taurito

In Spanje gooit SPLASHWORLD THe Valle Taurito op Gran Canaria hoge ogen met SplashFactor 8! Check de kleurrijke waterglijbanen, chill met je floaty in het golfslagbad, spetter in het spraypark, doe de twister, luier in de Lazy River, voel je een stoere kapitein op het piratenschip, bubbel in de jacuzzi en... nog veel meer! En het fijne is dat je er gewoon kunt blijven slapen. Vanuit het hotel wandel je zo naar het er naastgelegen waterpark Lago Oasis (gratis entree) met diverse glijbanen en speeltoestellen. Zo kun je met een bootje bijna een gigalooping maken of beland je in een trechter en ga je in een duizelingwekkende snelheid naar beneden. Voor zowel de allerkleinsten als de oudere kinderen is het een waar waterspeelparadijs! Tip: Vergeet niet om een zwembrilletje mee te nemen, de zwembaden zijn gevuld met zout water.

5

SPLASHWORLD Playa Estepona

Nog meer splash-taculair nieuws uit Spanje! SPLASHWORLD Playa Estepona aan de Costa del Sol heeft SplashFactor 7. Check met het hele gezin de 2 kronkelglijbanen, slide op verschillende manieren van de multi-lane glijbaan en de tube glijbaan, chill in de trechter glijbanen, pak je floaty en golf in het golfslagbad. Voor kleine waterratjes is er genoeg te bleven in het kids waterspuitpark. En tussendoor kun je heerlijk relaxen op een van de ligbedden. Ook hier geldt weer dat je onbeperkt en gratis toegang hebt tot het waterpark gedurende je hele verblijf. En heb je nog altijd niet genoeg van zwemmen en spetteren, de zee ligt pal voor de deur van het hotel! 

6

SPLASHWORLD Aqua Bay

Ben jij een echte waterrat? Dan ben je bij SPLASHWORLD Aqua Bay op het Griekse eiland Zakynthos aan het juiste spash-adres! Dit waterpark heeft SplashFactor 9 met 2 kronkelglijbanen, 1 multi-lane glijbaan, 1 tube glijbaan, 1 trechter glijbaan, 1 boomerang, 1 golfslagbad, 1 lazy river, 1 kids waterspuitpark en 1 kids miniglijbanenpark. Zoef van de supercoole glijbanen, spetter in de grote zwembaden en speel met alle watertoestellen! En ook van de snackbar hier mag je gebruik maken! Lekker makkelijk als je trek krijgt van al die waterfun! Of gewoon omdat het hartstikke lekker is om iets te snacken tijdens je vakantie! Of ze hier in Griekenland ook een 'friet waterfiets' kennen? 

7

SPLASHWORLD Sun Palace

SPLASHWORLD Sun Palace op het Griekse eiland Rhodos heeft SplashFactor 10 met 2 kronkelglijbanen (vanaf 140 cm tot 200 cm), 2 snelle glijbanen (vanaf 140 cm tot 200 cm), 1 multi-lane glijbaan (vanaf 140 cm tot 200 cm), 2 tube glijbanen (vanaf 140 cm tot 200 cm), 1 trechter glijbaan (vanaf 140 cm tot 200 cm), 1 sidewinder (vanaf 140 cm tot 200 cm), 1 lazy river, 1 kids waterspuitpark (vanaf 3 jaar tot 9 jaar), 1 kids miniglijbanenpark (vanaf 3 jaar tot 9 jaar). Zoef van de megasnelle slides, oefen je meest spectaculaire bommetje of dobber gewoon lekker rond in de Lazy River. Een vakantie bij een van de hotels met het SPLASHWORLD-label wordt voor jou ongetwijfeld een spetterende vakantie!

Bereken de TUI SplashFactor!

Bij de meeste kindvriendelijke hotels op zonnige vakantiebestemmingen vind je zwembaden en soms een paar glijbanen. Maar SPLASHWORLD garandeert véél meer, want alle adresjes met het SplashWorld label hebben een gigantisch aanbod aan waterfaciliteiten. Met de SplashFactor van TUI bepaal je zelf hoe spetterend jouw vakantie wordt. TUI heeft alle glijbanen en waterattracties namelijk punten gegeven en zo de SplashFactor van de hotels met waterparken berekend.

8

SPLASHWORLD accommodaties

Heeft een aquapark een score van minimaal 25 punten? Dan krijgt de accommodatie het label SPLASHWORLD. Boven de 40 punten scoort het park een 10! Bij elke SPLASHWORLD accommodatie van TUI staat bij de SplashFactor aangegeven over welke glijbanen de accommodaties precies beschikt en wat de Splashfactor is. Zie jij zo’n spetterende SPLASHWORLD vakantie wel zitten? Bekijk hier alle adresjes van TUI SPLASHWORLD.

Zo worden de punten gegeven en de SplashFactor berekend:

Kronkelglijbaan = 1 punt
Snelle glijbaan = 2 punten
Multi-glijbaan = 3 punten

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van 5 (6 reviews)

Door jou bekeken

TUI SPLASHWORLD

Thema