SPLASHWORLD Grand Sirenis Punta Cana

  • Aquapark met leuke glijbanen
  • Miniclub en meertalige opvang voor kids
  • Caribisch genieten aan het parelwitte zandstrand

Vind de beste prijs voor SPLASHWORLD Grand Sirenis Punta Cana

Over SPLASHWORLD Grand Sirenis Punta Cana

Voor een spetterende vakantie moet je bij Grand Sirenis Tropical Suites zijn. Ontspan tussen de palmbomen in het lagunaachtige zwembadlandschap. Met een directe ligging aan het strakke witte Caribische zandstrand is het optimaal genieten. Als gast van het hotel mag je gratis gebruikmaken van het naast gelegen waterpark. In dit park vind je 7 spectaculaire glijbanen en een apart kindergedeelte met leuke watertoestellen. 

In de avonduren is er live entertainment en de mogelijkheid om danslessen te volgen. Dagelijks is er een miniclub met meertalige opvang voor de kids. Dit resort biedt een onvergetelijke vakantie midden in het Caribische gebied.

Kinderactiviteiten

Het hotel heeft meerdere zwembaden en een speciaal kinderbad. Het animatieteam organiseert leuke activiteiten voor kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar. Naast alle activiteiten in het hotel kunnen kinderen hun energie kwijt in het naastgelegen waterpark. Hier vind je 7 glijbanen van klein tot groot. Vind je de glijbanen iets te spannend? Natuurlijk is er ook een kinderbad met leuke watertoestellen.
 

SPLASHWORLD: vakantie met spettergarantie

Grand Sirenis Punta Cana heeft het SPLASHWORLD-label van TUI. Dit betekent onbeperkt toegang tot het spetterende waterpark, waterpret in attracties in alle soorten en maten, véél zwembaden en voor de kleine waterratjes aparte kinderbaden waarin zij lekker kunnen spetteren! Zoef van de megasnelle slides, oefen je meest spectaculaire bommetje of dobber gewoon lekker rond in het zwembad. Een vakantie bij de hotels met het SPLASHWORLD-label wordt voor jou ongetwijfeld de vakantie van je leven!

Faciliteiten

Kinderbad (zoetwater)
Gratis toegang aquapark
mogelijkheid tot duiken
Zandstrand
Animatieteam
Sportactiviteiten
8 restaurants
aparte kinderbaden
Speeltuin
groot zwembad

In de buurt

Reviews 0

Deze accommodatie heeft nog geen reviews

Vind de beste prijs voor SPLASHWORLD Grand Sirenis Punta Cana

Foto's 13

Door jou bekeken

SPLASHWORLD Grand Sirenis Punta Cana

Accommodatie