Over ons

Welkom bij Kids Vakantiegids!

Kids Vakantiegids is het grootste familievakantieplatform van Nederland met één doel: gezinnen met kids helpen bij het vinden van hun ideale familievakantie. Met een enthousiast team van specialisten werken we er iedere dag hard aan dat doel te realiseren. We verzamelen het meest kindvriendelijke aanbod van tientallen touroperators. We creëren unieke en inspirerende content over de leukste kindervakantiebestemmingen. We brengen het Kids Vakantiegids Magazine uit, speciaal voor reislustige en nieuwsgierige jonge lezers. We bekronen de beste kidsaccommodaties met exclusieve keurmerken en organiseren jaarlijks de prestigieuze Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards. 

Kids Vakantiegids Awards &

Nu stemmen
Nu stemmen

Onze partners 25

Op Kidsvakantiegids.nl vind je het meest kindvriendelijke aanbod van onder andere deze partijen. Ook interesse in een samenwerking? Neem gerust eens vrijblijvend contact op!

Beekse Bergen

Landal GreenParks

Corendon

Sunweb

Center Parcs

Vacanceselect

Recreatiepark de Leistert

Travelnauts

Gustocamp

Recreatiepark De Boshoek

Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Wunderland Kalkar

De Bonte Wever

FarmCamps

Buro Scanbrit

Preston Palace

Boerenbed

Sandaya

Disneyland Paris NL

Homair

Prettig Reizen

Prijsvrij

SUNtip

Hoe kunnen we je helpen?

Hoe kunnen we je helpen?

Heb je een vraag of toffe tip voor de redactie? Wilt je meer weten over Kids Vakantiegids, of informatie over een samenwerking? Laat hieronder een berichtje achter, en wij nemen zo snel mogelijk contact op!

Volg jij ons ook al op Facebook, YouTube en Instagram?

Door jou bekeken