De Bonte Wever

  • Grootste aanbod gezinsvakanties
  • Blogs, artikelen & reviews van de redactie

Beleef een geweldige tijd in hotel De Bonte Wever, hét all inclusive hotel in Nederland. Hier kun je eindeloos genieten samen met je familie. Lekker zwemmen en glijden in het  zwemparadijs, klimmen en klauteren in de Kidsjungle, een potje bowlen, meedoen met leuke activiteiten en genieten van top entertainment in de avond en natuurlijk blijf je logeren in een comfortabele kamer. Er zijn zelfs gezellige familiekamers beschikbaar. Smul onbeperkt van het lekkere buffet en verken de omgeving tijdens een fijne boswandeling of op de fiets.

Meer inspiratie

De Bonte Wever zwembad

Beleef heel veel waterplezier in het De Bonte Wever zwembad. Waterratjes kunnen hier lekker spetteren, glijden en deinen op de golven. Ook de allerkleinste gasten kunnen zich vermaken in het specia..

De Bonte Wever aanbiedingen

Ga voor een voordelige Bonte Wever aanbieding. Bij het leukste all inclusive hotel van Nederland boek je veel leuke arrangementen en aanbiedingen voor een zacht prijsje. 

Billy

Billy is een vrolijke bever die het altijd leuk vind om met de gasten van 'zijn hotel' De Bonte Wever op de foto te gaan. Wie weet kom je hem ook nog tegen in het zwembad of in de binnenspe..

De Bonte Wever arrangementen

Tijdens feestdagen is het extra genieten bij het leukste all inclusive hotel van Nederland. De Bonte Wever biedt dan leuke arrangementen en een uitgebreid activiteitenprogramma van het entertainmen..

De Bonte Wever herfstvakantie

Beleef een onvergetelijke tijd van je herfstvakantie. De Bonte Wever in Assen biedt genoeg plezier voor de hele familie. Geniet onbezorgd en onbeperkt van de all-inclusive faciliteiten zoals een gi..

De Bonte Wever kerstvakantie

In de kerstvakantie naar De Bonte Wever. Vier de gezelligste tijd van het jaar samen met familie en vrienden met een all inclusive arrangement in hotel De Bonte Wever. Tijdens de kerstvakantie geni..

De Bonte Wever zomervakantie

Geniet van een heerlijke zomervakantie bij De Bonte Wever. Weer of geen weer, bij hotel De Bonte Wever vind je alles onder een dak en met een all inclusive arrangement kun je onbezorgd genieten. Le..

Pasen bij De Bonte Wever

Kom met Pasen naar De Bonte Wever in Assen! Met Pasen geniet je van ee..

Pinksteren 2024 bij De Bonte Wever

Geniet van een extra lang weekend tijdens Pinksteren in hotel De Bonte Wever. Boek een all inclusive arrangement en maak onbeperkt gebruik van faciliteiten zoals het subtropische zwemparadijs, de K..

Verhalen die je wilt lezen 1

Blog

ALL-INCLUSIVE op vakantie in Drenthe deze zomer!

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van ( Reviews & ervaringen)

Door jou bekeken

De Bonte Wever

Thema