De Bonte Wever zwembad

De Bonte Wever zwembad

Beleef mega veel spetterpret in het De Bonte Wever zwembad. Dit zwemparadijs biedt volop waterplezier voor de hele familie. Roetsj met een plons het water in van de glijbaan, bedwing de golven in het golfslagbad en laat je door de stroming in de wildwaterkreek meevoeren. Ook is er een super leuk peuterbad waar ook de allerkleinste gasten zich kunnen vermaken. Zowel binnen als buiten vind je een 25-meter bad waar je baantjes kunt trekken. Ook zijn er verschillende ontspanningsfaciliteiten zoals een sauna- en rustruimte.

De Bonte Wever zwembad prijzen

Tijdens je verblijf is toegang tot zwemparadijs De Bonte Wever inbegrepen. Het leukste all inclusive hotel van Nederland hanteert een all-in tarief waarmee je onbeperkt kunt genieten van alle faciliteiten in het zwem- en saunaparadijs (m.u.v. de zonnebanken). Daarnaast mag je ook onbeperkt koffie, thee en vruchtensappen pakken. Je boekt de beste aanbiedingen en arrangementen altijd op de website van De Bonte Wever. Krijg je visite tijdens je verblijf? Misschien komen opa en oma wel een dagje langs. Dan is het natuurlijk leuk om samen een dagje te gaan zwemmen, spetteren en glijden in het zwembad van De Bonte Wever. Van maandag t/m vrijdag betalen kinderen van 4 t/m 12 jaar € 6,50 p.p. en op zaterdag, zondag en feestdagen € 7,50 p.p. Vanaf 12 jaar betaal je op maandag t/m vrijdag € 8,50 p.p.  en op zaterdag, zondag en feestdagen €  11 p.p. Kinderen t/m 3 jaar kunnen gratis genieten.

De Bonte Wever zwembad korting

Zwemparadijs De Bonte Wever biedt ook leuke kortingstarieven voor je visite. Op maandag t/m vrijdag na 19.30 uur (m.u.v. feestdagen) is een kaartje € 6 p.p. Iedere vrijdagmiddag is het kindermiddag van 14.00 tot 19.00 uur. Voor kids t/m 12 jaar is een kaartje dan slechts € 4. Komen je liefste tante en oom met nichtjes of neefjes in het weekend op bezoek? Dan kunnen ze een voordelig Gezinsplons kaartje kopen voor € 27 (2 volwassenen en 2 kinderen t/m 12 jaar; ieder extra kind € 4, iedere extra volwassene € 6). Deze kaart is geldig van 09.30 tot 12.30. Ook baby’s die meekomen kunnen lekker komen zwemmen tijdens de speciale babyzwemlessen (dagelijks van 10.00 tot 12.00 uur en 16.00 tot 18.00, tijdens schoolvakanties alleen op maandag en vrijdag). Dit kost € 6 per volwassene met maximaal twee volwassenen per kind t/m 3 jaar.

De Bonte Wever zwembad openingstijden 

zwemparadijs De Bonte Wever is het hele jaar geopend. Van maandag t/m vrijdag kun je er heerlijk genieten van 10.00 tot 22.00 uur en op zaterdag, zondag en feestdagen van 09.30 tot 21.00 uur. Van oktober tot april zijn alle buitenbaden gesloten vanaf 18.00 uur. Van april tot oktober kun je buiten zwemmen van maandag t/m vrijdag tot 21.30 en op zaterdag en zondag tot 21.00 uur. 

Praktische informatie

Adres De Bonte Wever

De Bonte Wever Assen 
Stradsbroek 17
9405 BK ASSEN

Deel sterren uit!

Ik geef De Bonte Wever zwembad:

Score: 5 sterren uit 2 beoordelingen

Lees meer ▾
Top aanbiedingen De Bonte Wever zwembad
All-in aanbieding familiehotel De Bonte Wever 4*
€ 179 p.p. + 50% kidskorting

All-in aanbieding familiehotel De Bonte Wever 4*

Boek nu een 3 dagen/2 nachten all inclusive arrangement bij Hotel De Bonte Wever in Assen (Drenthe), voor € 179 p.p. in de zomervakantie. Kids van 3 t/m 12 jaar ontvangen 50% korting. Kids tot 2 jaar betalen € 15.

1
Meer inspiratie
De Bonte Wever aanbiedingen

De Bonte Wever aanbiedingen

Ga voor een voordelige Bonte Wever aanbieding. Bij het leukste all inclusive hotel van Nederland boek je veel leuke arrangementen en aanbiedingen voor een zacht prijsje. 

De Bonte Wever arrangementen

De Bonte Wever arrangementen

Tijdens feestdagen is het extra genieten bij het leukste all inclusive hotel van Nederland. De Bonte Wever biedt dan leuke arrangementen en een uitgebreid activiteitenprogramma van het entertainmentteam.

De Bonte Wever herfstvakantie

De Bonte Wever herfstvakantie

Beleef een onvergetelijke tijd van je herfstvakantie. De Bonte Wever in Assen biedt genoeg plezier voor de hele familie. Geniet onbezorgd en onbeperkt van de all-inclusive faciliteiten zoals een giga cool zwemparadijs, bowling, Kidsjungle, leuk entertainment, een fitnesscentrum en heerlijk eten, drinken en snacks. 

De Bonte Wever kerstvakantie

De Bonte Wever kerstvakantie

In de kerstvakantie naar De Bonte Wever. Vier de gezelligste tijd van het jaar samen met familie en vrienden met een all inclusive arrangement in hotel De Bonte Wever. Tijdens de kerstvakantie geniet je van speciale feestelijke activiteiten en evenementen. 

De Bonte Wever zomervakantie

De Bonte Wever zomervakantie

Geniet van een heerlijke zomervakantie bij De Bonte Wever. Weer of geen weer, bij hotel De Bonte Wever vind je alles onder een dak en met een all inclusive arrangement kun je onbezorgd genieten. Lekker spetteren in het subtropisch zwemparadijs of in de buitenzwembaden, een potje bowlen, spelen in het Weverhuis, onbeperkt smullen en meer!

Pasen bij De Bonte Wever

Pasen bij De Bonte Wever

Kom met Pasen naar De Bonte Wever in Assen! Met Pasen geniet je van een extra lang weekend vrij met je familie bij het leukste all inclusive hotel van Nederland. Spetter je gek in het subtropische zwemparadijs, gooi een strike, klauter in de Kidsjungle, verken de mooie omgeving en meer.

Pinksteren bij De Bonte Wever

Pinksteren bij De Bonte Wever

Geniet van een extra lang weekend tijdens Pinksteren in hotel De Bonte Wever. Boek een all inclusive arrangement en maak onbeperkt gebruik van faciliteiten zoals het subtropische zwemparadijs, de Kidsjungle, bowlingbanen en eten en drinken.