De beste kerstvakantie aanbiedingen 2021

1 Vier kerst in Disneyland® Paris

Vier kerst in Disneyland® Paris

Vanaf 13 november is het kerst in Disneyland® Paris. Boek je tickets en verblijf in een van de Disney® Hotels nu voor de laagste prijs én met een gerust hart: zonder boekingskosten + gratis wijzigen of annuleren.

TUI - Nu géén boekingskosten
Boek nu »
2 Kerstvakantie bij Landal

Kerstvakantie bij Landal

Verblijf deze kerst op één van de sfeervolle vakantieparken van Landal GreenParks, in Nederland of in het buitenland. Profiteer nu van de speciale kerstvakantie aanbiedingen. Boek je verblijf met aankomst tussen 24 december 2021 tot 10 januari 2022.

Landal GreenParks - Diverse prijzen
Boek nu »
3 Vier kerst bij Center Parcs

Vier kerst bij Center Parcs

Spendeer de kerst bij Center Parcs. Boek voor 30 september 2021 en ontvang 20% vroegboekkorting. Daar bovenop ontvang je nog een activiteitencadeau ter waarde van € 30 en kun je gratis jouw voorkeursligging doorgeven.

Center Parcs - 20% vroegboekkorting
Boek nu »
4 Met kerst op safari | Beekse Bergen

Met kerst op safari | Beekse Bergen

Beleef de kerst bij Beekse Bergen! Geniet van een kerstontbijt, ga op safari en neem een duik in het overdekte zwembad. Verder is er genoeg plezier te beleven met het animatieteam!

Beekse Bergen - Diverse aanbiedingen
Boek nu »
5 Kerstbrunch & Nieuwjaarsduik | Dierenbos

Kerstbrunch & Nieuwjaarsduik | Dierenbos

Vier kerst dit jaar tussen de wilde dieren voor extra magische feestdagen. Boek nu je kerstvakantie bij Vakantiepark Dierenbos vanaf € 458,- voor 3 nachten tijdens de kerstvakantie.

Vakantiepark Dierenbos - Vanaf € 458,- per verblijf van 3 nachten
Boek nu »