Aanbiedingen kerstvakantie 2017

1 Last minute? Kinderen willen Waterglijbanen!

Last minute? Kinderen willen Waterglijbanen!

Last minute met kinderen naar de zon? Boek nu met €100 Per persoon last minute korting een hotel met waanzinnige waterglijbanen in Portugal, Egypte, Marokko, Spanje en VAE (Emiraten).

Neckermann - 100 Korting Per Persoon
Boek nu »
2 Kerstvakantie Beekse Bergen

Kerstvakantie Beekse Bergen

Vier de kerstdagen in Afrikaanse sferen bij Vakantiepark Beekse Bergen. Je boekt de voordeligste kerstvakantie aanbiedingen, inclusief gratis onbeperkt wifi en toegang tot 7 dagattracties, waaronder natuurlijk Safaripark Beekse Bergen. 

Beekse Bergen - v.a. 370,-
Boek nu »
3 Voordelig kerstshoppen in Londen

Voordelig kerstshoppen in Londen

Beleef het ultieme kerstgevoel tijdens een weekendje kerstshoppen in Londen. Bij Buro Scanbrit boek je een 3 daagse reis, inclusief overtocht en overnachting op de ferry nu al vanaf € 125,- p.p.. 

Buro Scanbrit - v.a. 125,-
Boek nu »
4 Kerstvakantie bij Vakantiepark Dierenbos

Kerstvakantie bij Vakantiepark Dierenbos

De feestdagen staan weer voor de deur en wat is er nu leuker dan deze dagen met het hele gezin door te brengen in een vakantiehuis op Dierenbos? Verblijf is inclusief de Attractiepas voor gratis toegang tot 7 attracties!

Vakantiepark Dierenbos - Divers
Boek nu »
5 25% op je weekverblijf bij RCN

25% op je weekverblijf bij RCN

Vier de kerst extra voordelig bij RCN Vakantieparken. Tussen 22 december en 5 januari ontvang je 25% korting op verblijven van minimaal een week op geselecteerde accommodaties bij RCN de Potten, RCN Toppershoedje, RCN Zeewolde en RCN de Schotsman.

RCN Vakantieparken - 25% korting
Boek nu »
Overlayer