De beste kerstvakantie aanbiedingen 2021

1 Winter DEALS bij TUI | Tot € 100 korting!

Winter DEALS bij TUI | Tot € 100 korting!

Boek je vakantie bij TUI met verblijfsperiode in november tot en met maart 2022 en profiteer van kortingen tot wel € 100,- per persoon. Je vliegt naar de zon in Portugal, Spanje of Griekenland met korting tot € 50,- of verder weg naar Curacao en Aruba met korting tot € 100,-.

TUI - Tot € 100,- korting p.p.
Boek nu »
2 Kerstvakantie bij Landal

Kerstvakantie bij Landal

Verblijf deze kerst op één van de sfeervolle vakantieparken van Landal GreenParks, in Nederland of in het buitenland. Profiteer nu van de speciale kerstvakantie aanbiedingen. Boek je verblijf met aankomst tussen 24 december 2021 tot 10 januari 2022.

Landal GreenParks - Diverse prijzen
Boek nu »
3 Disney's Halloween Festival

Disney's Halloween Festival

Zijn de Disney schurken stiekem je favoriet? Kom dan met Halloween naar Disneyland Parijs en griezel met de Disney Schurken bende. Waan je door de gezellig versierde straten en ontdek de magie die Halloween met zich meebrengt. 

Disneyland Paris NL - Diverse prijzen
Boek nu »
4 Winterzonvakantie met Corendon

Winterzonvakantie met Corendon

Deze winter liever de zon opzoeken? Dat kan met de winterzondeals van Corendon. Boek nu je verblijf en geniet van zon, zee en strand. 

Corendon - Diverse aanbiedingen
Boek nu »
5 Vier kerst bij Center Parcs

Vier kerst bij Center Parcs

Spendeer de kerst bij Center Parcs. Boek voor 30 september 2021 en ontvang 20% vroegboekkorting. Daar bovenop ontvang je nog een activiteitencadeau ter waarde van € 30 en kun je gratis jouw voorkeursligging doorgeven.

Center Parcs - 20% vroegboekkorting
Boek nu »
6 Family Specials | Kids t/m 12 verblijven gratis

Family Specials | Kids t/m 12 verblijven gratis

Met de Family Specials van HotelSpecials gaan kinderen tot en met 12 jaar gratis mee! Verblijf in een familiekamer in een kindvriendelijk hotel, inclusief ontbijt. Let op: per hotel verschilt het of er 1 of 2 kids gratis mee mogen.

HotelSpecials - Kids t/m 12 jaar gratis
Boek nu »
7 Kerstbrunch & Nieuwjaarsduik | Dierenbos

Kerstbrunch & Nieuwjaarsduik | Dierenbos

Vier kerst dit jaar tussen de wilde dieren voor extra magische feestdagen. Boek nu je kerstvakantie bij Vakantiepark Dierenbos vanaf € 458,- voor 3 nachten tijdens de kerstvakantie.

Vakantiepark Dierenbos - Vanaf € 458,- per verblijf van 3 nachten
Boek nu »