Last minute met kinderen

1 Last minute deals | TUI

Last minute deals | TUI

Op korte termijn lekker met de kids naar de zon? Pak de auto, het vliegtuig of bezoek een superleuke buitenlandse stad. Boek vandaag, vertrek binnen 6 weken en maak gebruik van korting oplopend tot wel 59%

TUI - korting tot 59%
Boek nu »
2 Last minute Landal GreenParks

Last minute Landal GreenParks

Wil je dit weekend er even snel tussenuit? Geniet dan van last minute korting op een verblijf bij één van de Landal GreenParks vakantieparken, in Nederland of over de grens. 

Landal GreenParks - Diverse aanbiedingen
Boek nu »
3 Last-minute aanbieding tot 30% | Beekse Bergen

Last-minute aanbieding tot 30% | Beekse Bergen

Profiteer van last-minute aanbiedingen op Safari Resort Beekse Bergen of Vakantiepark Beekse Bergen. Je boekt jouw verblijf nú met korting tot wel 30% inclusief omboekflexibiliteit.

Beekse Bergen - Tot 30% korting
Boek nu »
4 Tot 35% last minute korting | De Leistert

Tot 35% last minute korting | De Leistert

Profiteer van last minute korting tot wel 35% bij Recreatiepark de Leistert. Logeer in een gave safaritent, luxe vakantieboerderij, moderne Leistert Lodge of in een van de andere glampingaccommodaties. 

Recreatiepark de Leistert - Tot 35% korting
Boek nu »
5 Last minute korting |  BungalowSpecials

Last minute korting | BungalowSpecials

Boek een last minute vakantie op een vakantiepark bij BungalowSepcials. Overnacht een weekend, midweek of hele week in een bungalow met aantrekkelijke last minute korting! Je boekt al een vakantiepark vanaf € 185,-.

BungalowSpecials - Last minute kortingen!
Boek nu »
6 Last Minute vakantie bij Center Parcs

Last Minute vakantie bij Center Parcs

Boek nu je zomervakantie bij Center Parcs al vanaf € 369 voor 4 personen incl. verplichte kosten. TIP: boek voordeliger met korting tot 25% wanneer je een week of langer boekt. Tot 21 dagen voor aankomst kun je gratis omboeken t/m 1 oktober 2022.

Center Parcs - Vanaf € 369
Boek nu »
7 Last Minute aanbiedingen | Dierenbos

Last Minute aanbiedingen | Dierenbos

Bekijk de scherpe lastminute aanbiedingen van Vakantiepark Dierenbos en boek je verblijf al vanaf € 53,- per nacht inclusief reserveringskosten en lokale heffingen.

Vakantiepark Dierenbos - Vanaf € 53,- per nacht
Boek nu »
8 Midweek bij Landal Greenparks

Midweek bij Landal Greenparks

Kom een week tot rust midden in de natuur. In de maand november kun je genieten van een heerlijk verblijf bij Landal Greenparks. Een midweek boek je al vanaf € 149

Landal GreenParks - Vanaf €149
Boek nu »
9 Bungalows nazomer 2021 | BungalowSpecials

Bungalows nazomer 2021 | BungalowSpecials

Boek een verblijf op één van de bungalowparken van BungalowSpecials in de nazomer van 2021 en profiteer van de beste aanbiedingen. De prijzen zijn inclusief toegang tot de faciliteiten op het park. 

BungalowSpecials - Diverse aanbiedingen
Boek nu »
10 Last Minute naar Preston Palace

Last Minute naar Preston Palace

Zin om er spontaan tussenuit te gaan? Boek een Last Minute verblijf bij Preston Palace. Kinderen van 3 t/m 17 jaar krijgen daarnaast nog 50% korting op het volwassen tarief. 

Preston Palace - 50% Kinderkorting
Boek nu »