Aquapark Portugal

5 Vakanties gevonden

Beleef een spetterende familievakantie met een bezoekje aan een aquapark in Portugal! In deze aquaparken geniet je de hele dag van mega veel spetter- en glijpret samen met de hele familie. Van gierende adrenalineboosters voor echte daredevils tot mega waterpret voor de allerkleinsten. 

1

Aquapark Slide & Splash 

Dit Aquapark in Portugal is al 30 jaar één van de grootste aquaparken in Europa en de allergrootste in Portugal. Waterpret mag natuurlijk niet ontbreken tijdens je zonnige familievakantie naar Portugal. Slide & Splash is een super gaaf aquapark met een heleboel gave slides en mega veel spetterpret. Echte daredevils laten zich naar beneden vallen in de Kamikaze, racen door de Black Hole of laten zich meevoeren in de stroming van de Rapid River. De nieuwste aanwinst van het aquapark is de Big Wave.  In deze giga kleurrijke glijbaan glijd je samen met de hele familie op een band door een tunnel vol scherpe bochten. Houd je goed vast want voor je het weet  beland je op de wave. Dit aquapark in Portugal is ook top voor dierenvriendjes. Bewonder de roofvogels met hun gigantische vleugels, lach om de kunstjes van de pappagaaien en geniet van een show vol glibberige reptielen. 

2

Aquapark Aquashow park 

Een zonnetje en een flinke dosis waterpret zijn de perfecte ingrediënten voor een aquaparkvakantie in Portugal.  Voel de adrenaline door je lijf gieren in de spannende waterattracties van Aquashow park in Portugal. Laat je meters naar beneden vallen om met een plons in het water terecht te komen in de Free Fall of de White Fall. Zwieren, zwaaien, rondjes draaien doe je in de Spaceshuttle, wedstrijdjes houd je samen met je familie op één van de multiglijbanen en trotseer de golven in het golfslagbad. Ook is er een wildwaterbaan, een haaienglijbaan en nieuw in 2017 is de River Slide. Op deze coole familieglijbaan glijd je door een tunnel met spectaculaire lichteffecten en scherpe bochten op een band. Ook zijn er twee speciale kinderbaden met leuke waterattracties voor kids tot 10 jaar. Naast alle toffe glijbanen, zijn er ook échte waterachtbanen en een mini trein waarmee je het hele terrein over kunt. Kom ook naar één van de toffe dierenshows. Wat dacht je van de grappige acrobatische trucjes van de pappagaaien, de indrukwekkende vleugels van de roofvogels en een show met in de hoofdrol je glibberige reptielenvriendjes? Je zult je hier geen moment hoeven vervelen.

3

Aquapark Aqualand Algarve  

In de Portugese Algarve mag een bezoekje aan aquapark Aqualand Algarve natuurlijk niet ontbreken. Hier beleef je een spetterende dag vol adrenaline en vooral heel veel lol onder de zon. Toon hoe stoer jij wel niet  bent door je te wagen aan de spannende waterattracties van dit aquapark in Portugal. Glijd in maar liefst vier seconden van 36 meter hoogte naar het zwembad. Gillen is toegestaan. Waag je samen met je familie en vriendjes aan de Crazy Rapids. Op deze coole wildwaterbaan glijd je op een band door het woeste water. Ook de Banzai is een spannende glijbaan waar je op een matje 23 meter  naar beneden glijdt. Wie is de snelste van het aquapark? Zet je schrap en win de race om wie het snelst beneden is in de Crazy Race multiglijbaan en beleef een doldwaas avontuur op de Flying Carpets. Bedwing de golven in het coole golfslagbad en laat je lekker relaxt meevoeren op de lazy river. Voor de kleintjes zijn er twee ondiepe kinderbaden met leuke glijbaantjes, fonteinen en genoeg spetterpret om de hele dag mee te vullen. 

4

Hotel met aquapark in Portugal 

Verblijf in een hotel met aquapark in de buurt zodat je na een heerlijke nacht slapen in je hotelkamer meteen kunt genieten van mega veel waterpret. In Portugal vind je een heleboel fijne kindvriendelijke hotels waar je een topvakantie beleeft met de hele familie. Deze hotels beschikken over leuke kidsfaciliteiten en liggen in de buurt van een aquapark. In Portugal schijnt de zon in de zomervakantie volop en dan is er niets fijner dan lekker plonsen in het water. Kies daarom altijd een hotel met aquapark in de buurt voor een familievakantie om nooit meer te vergeten.  

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van 5 (2 reviews)

Door jou bekeken

Aquapark Portugal

Thema