Waterpark Hellendoorn Aquaventura Slidepark

31 Vakanties gevonden

Wil je deze zomer naar een supercool waterpark? Hellendoorn opende in juni 2013 het spetterende Aquaventura, een slidepark met maar liefst 11 te gekke waterglijbanen. Hier roetsj je samen met je vriendjes van de felgekleurde multiglijbaan Rainbow Racer, draai je je dol in de Tornado Twist en zoef je supersnel door de Double Trouble. En na je wateravonturen kun je ook nog helemaal losgaan in de coole attracties in Avonturenpark Hellendoorn! In dit artikel lees je alles over het Aquaventura slidepark van Hellendoorn.

1

Aquaventura Slidepark

Avonturenpark Hellendoorn heeft met het Aquaventura Slidepark een echte primeur: het is met zijn 11 glijbanen het grootste outdoor slidepark in heel Nederland. Helemaal perfect voor waterratjes en thrillseekers dus! Ideaal voor een aquapark vakantie. Verder is de opzet ook heel bijzonder. Er zijn namelijk 11 waterglijbanen in het park, maar geen zwembaden. De glijbanen eindigen in lange ‘uitglijbakken’ gevuld met water, waarin je makkelijk af kunt remmen na je slide-avontuur. Zo sta je in no time klaar om de volgende ‘slide’ te proberen!

Kids Vakantietip: Voor een gave pretpark vakantie naar Avonturenpark Hellendoorn en Aquaventura Slidepark zit je helemaal goed bij Vakantiepark Hellendoorn.

2

Attracties waterpark Hellendoorn

Aquaventura slidepark telt 11 verschillende waterglijbanen, die allemaal anders zijn. Voor de echte waaghalzen zijn er de kronkelglijbanen Double Trouble en Tornado Twist. In deze kleurrijke ‘slides’ zoef je supersnel door het water naar beneden en schiet je het water in! Wil je samen met je vriendjes of vriendinnetjes van de glijbaan, probeer dan de Rainbow Racer. Op deze felgekleurde multiglijbaan kun je met z’n vieren tegelijk naar beneden glijden! Verder heeft Aquaventura nog een baan waar je op een band vanaf glijdt, een glijbaan in het donker en een super-supersteile glijbaan. Durf jij eraf? Naast de glijbanen vind je in het slidepark ook nog een zonneweide en een terras waar je wat kunt drinken, een ijsje kunt eten en coole souvenirs kunt scoren.

3

Avonturenpark Hellendoorn

Klaar voor avontuur? Avonturenpark Hellendoorn telt ruim 30 verschillende attracties en shows en biedt voor ieder wat wils. Voor de echte durfals zijn er achtbanen als de Tornado: deze coole coaster neemt je mee de lucht in en suist dan met duizelingwekkende snelheid naar beneden, dwars door de kurkentrekker. Stoer! Verder zijn er ook iets rustigere rides voor het hele gezin en is er speciaal voor de kleintjes het Dreumesland. Hier kunnen de kids een ritje maken met Dombo de olifant en naar hartenlust spelen in het speelkasteel. Echte waterratjes gaan helemaal los in de Wild Waterval, waarin je over het water scheurt, en nu dus ook in het waterpark Hellendoorn Aquaventura. Vergeet dus niet om je zwemkleding mee te nemen!

4

Vakantiepark Hellendoorn

Wil je van je bezoekje aan Avonturenpark Hellendoorn en Aquaventura Slidepark een echte pretpark vakantie maken? Dan is een verblijf bij Vakantiepark Hellendoorn een echte aanrader. Dit kindvriendelijke vakantiepark ligt op een steenworp afstand van het attractiepark en is van alle nodige kinderfaciliteiten voorzien. De kleintjes kunnen zich er lekker uitleven in het peuterbadje en voor de iets grotere kids zijn er speeltuinen, speelvijvers, een animatieteam en oneindig veel spelletjes. En: als je bij Vakantiepark Hellendoorn verblijft, krijg je korting op de toegang tot het attractiepark!

Kids Vakantietip: Naast Vakantiepark Hellendoorn zijn er nog veel meer leuke kindvriendelijke adresjes in de buurt van Avonturenpark Hellendoorn. Beleef bijvoorbeeld een magische kampeervakantie op de Sprookjescamping in Rheeze of zoek het groen op bij Landal vakantiepark Landgoed De Hellendoornse Berg. We tippen je op de pagina Overnachten bij Avonturenpark Hellendoorn de leukste accommodaties.

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van 3.3 (8 reviews)

Door jou bekeken

Waterpark Hellendoorn Aquaventura Slidepark

Thema